20 Μαρ 2016
ΤΟ ΠΑΣΟΚ εναντίον της Προέδρου του Αρείου Πάγου!

Έξεστιν Φώφη ασχημονείν...

news Image

H κ.Φώφη Γεννηματά έγινε πρόεδρος στο ΠΑΣΟΚ και αυτό δεν θα συνέβαινε ποτέ, κατά την προσωπική μας άποψη, εάν δεν ήταν κόρη του Γιώργου Γεννηματά. Το θεωρούμε, όμως, σήμερα ως κάτι απίστευτο μεν, δεδομένο δε...

Του Γιάννη Ντάσκα

Το ΠΑΣΟΚ είναι το Κόμμα με τους πιο πολλούς νόμους-σκούπα διαχρονικά. Περιώνυμος ο νόμος- σκούπα του 1996, ο οποίος ξέπλυνε κακουργήματα, βαφτίζοντάς τα πλημμελήμματα. Ωφελημένοι κακούργοι με λευκά κολλάρα, οι αντίδικοι των οποίων διέδιδαν (οι παλιοσυκοφάντες...) ότι οι κακούργοι κατέβαλαν ένα μεγάλο ποσό σε επιτήδειους για να μπουν στο πλυντήριο.

Προφανώς είναι συκοφαντία, διότι είναι πασίγνωστο ότι κανείς απο το ΠΑΣΟΚ δεν τά 'παιρνε, γι' αυτό και ο Βερύκιος πάει με ψηλά το κεφάλι- και χωρίς να βγάζει το σκασμό- και επισκέπτεται τον άδικα κρατούμενο στις φυλακές Άκη. Συκοφαντία ήταν επίσης και π.χ. οι κατηγορίες για το σκάνδαλο του Κτηματολογίου, στο οποίο σε κρίσιμη περίοδο ήταν επικλεφαλής ο κ.Ντέκας, σύζυγος (τότε) της κ.Γεννηματά και παντελώς αθώος του σκανδάλου, για το οποίο στο τέλος όλοι φυσικά αθώωθηκαν, τότε που η Δικαιοσύνη δούλευε ροδάνι.

Επί των ημερών του ΠΑΣΟΚ επίσης υπήρχε απόλυτος σεβασμός στη Δικαιοσύνη και, όπως όλοι θυμούνται, κάτι μικρόφωνα είχαν ξεκολλήσει μόνα τους και αυτοεκσφενδονίστηκαν (μόνα τους ντε...) εναντίον δικαστών για να συκοφαντηθούν τότε βουλευτές του ΠΑΣΟΚ, ότι δεν τους άρεσαν οι δικαστικές αποφάσεις και εκσφενδόνισαν τα μικρόφωνα κατά των δικαστών.

Συκοφαντίες είναι επίσης ότι ΠΑΣΟΚ και Νέα Δημοκρατία διόριζαν σε διάφορες θέσεις ανώτατους δικαστές, ως ανταμοιβή για την άτεγκτη στάση τους στον Άρειο Πάγο σε διάφορα τεράστια σκάνδαλα. Ήταν άτεγκτοι γιαυτό και αξιοκρατικά διορίστηκαν. Τελεία.

Είναι γνωστό εξάλλου ότι τεράστια σκάνδαλα στην Ελλάδα, πράγματι υπήρξαν και γι' αυτό η κ. Φώφη και η ΝΔ τα καταγγέλουν και μιλούν για διαφθορά, η οποία γέμισε λογαριασμούς την Ελβετία και τους φορολογικούς παραδείσους. Είναι γνωστό, όμως, ότι τα σκάνδαλα αυτά πήραν μόνα τους ένα φτυάρι και... αυτοθάφτηκαν, για να μην συκοφαντηθούν πολιτικοί των δυο κομμάτων ότι τα έθαψαν και έτσι να μείνουν απερίσπαστοι, να διορίσουν τον Στ. Ψυχάρη Διοικητή του Αγίου Όρους και καθηγητή στο Πανεπιστήμιο, παρότι δεν έχει πτυχίο, παρά μόνο το "χαρτί' του Λυκείου.

Αυτή λοιπόν η κ. Φώφη που είναι πρόεδρος στο ΠΑΣΟΚ έστειλε μια επιστολή στην πρόεδρο του Αρείου Πάγου κ. Θάνου,την οποία θα βρείτε δημοσιευμένη και δεν την πιάνουμε να την ξαναδημοσιεύουμε και σε αυτό το ρεπορτάζ γιατί δεν έχουμε κοντά άλλο απορρυπαντικό για τα χέρια.

Δεν θα συστήσουμε στην κ. Θάνου να απαντήσει απλά "έξεστιν ΠΑΣΟΚ και Φώφη ασχημονείν..."

Θα συνιστούσαμε στην κ. Θάνου να ζητήσει από την κ.Γεννηματά μια μικρή έκθεση με δικά της λόγια και στοιχεία για μερικά ζητήματα.
π.χ.

1) τι ακριβώς έχει κάνει το ΠΑΣΟΚ για την υπόθεση Τσουκάτου-Μαντέλη-Γιάννου-Λίστα Λαγκάρντ
2) να στείλει στην κ. Θάνου τις μελέτες-εισηγήσεις για τα δάνεια του ΠΑΣΟΚ απο Τράπεζες
3) να στείλει κατάλογο δημοσιογράφων που ήταν στα pay roll του ΠΑΣΟΚ, εάν υπήρχαν και αν γνωρίζει. Ας γράψει ότι ΔΕΝ υπήρχαν ή ότι ΔΕΝ γνωρίζει...
4) να της ζητήσει την εισηγητική έκθεση και κάθε έγγραφο που συντάχθηκε το 1997, και επί των οποίων στηρίχθηκε το άνοιγμα ελληνικής πρεσβείας στο κράτος Βανουάτου.

Εάν δεν γνωρίζει (λογικό...) η κ.Γεννηματά τι και πού είναι αυτό, θα την πληροφορήσουμε ότι είναι στα βάθη, πολύ βάθη, του Ειρηνικού.

Στα ίχνη εγκληματικής οργάνωσης ο Υπουργός Τσιρώνης
Το 2008 διαπίστωσαν οι επιθεωρητές επικίνδυνα για την υγεία εγκλήματα - Για επτά χρόνια συγκάλυπταν οι κρατικές υπηρεσίες την παράνομη λειτουργία
Στα ίχνη εγκληματικής οργάνωσης ο Υπουργός Τσιρώνης
Το 2008 διαπίστωσαν οι επιθεωρητές επικίνδυνα για την υγεία εγκλήματα - Για επτά χρόνια συγκάλυπταν οι κρατικές υπηρεσίες την παράνομη λειτουργία