Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

ART & LIFE

Οι ΑΒΒΑ απαντούν στα σενάρια εμφάνισής τους στο φεστιβάλ του Glastonbury

Η περιορισμένη επανένωση του συγκροτήματος έχει πυροδοτήσει μία ανεξέλεγκτη φημολογία.
ART & LIFE
Τετ, 02/05/2018 - 12:38
Γράφει το Newsroom
Το συγκρότημα ABBA σε φωτογράφιση της δεκαετίας του 1970.

Τελικά τι θα γίνει με τους ΑΒΒΑ; Το παγκοσμίως γνωστό συγκρότημα τελικά απάντησε στις φήμες που το ήθελαν να συμμετέχει στο επόμενο Φεστιβάλ του Glastonbury και ανήγγειλε μία «περιοδεία» επανένωσης. 

Εκπρόσωπος του συγκροτήματος έβαλε τέλος στις φήμες που ήθελαν το συγκρότημα να παίρνει μέρος στο φεστιβάλ. 

Την περασμένη εβδομάδα οι θρύλοι της ποπ ανακοίνωσαν ότι ύστερα από 35 χρόνια θα κυκλοφορήσουν δύο νέα τραγούδια που έγραψαν μαζί, ενώ το συγκρότημα σχεδιάζει μία «εικονική» περιοδεία για το 2019 χρησιμοποιώντας τη σύγχρονη τεχνολογία του ολογράμματος. 

Ερωτηθείς αν μπορούσαν να παίξουν στο Glastonbury, η εκπρόσωπος και μάνατζερ των ABBA, Gorel Hanser είπε στην εφημερίδα Mirror «Όχι, σίγουρα όχι. Πρέπει να τους θυμόμαστε όπως ήταν στη δεκαετία του 1970 και να τους ακούσουμε όπως τραγουδούν σήμερα». 

«Η απόφαση να κάνουμε μία περιοδεία με το άβαταρ των ΑΒΒΑ είχε μία απροσδόκητη ανταπόκριση», αναφέρουν σε δήλωσή τους τα μέλη του συγκροτήματος. «Και οι τέσσερις μας αισθανόμαστε ότι, μετά από περίπου 35 χρόνια, θα μπορούσε να είναι διασκεδαστικό να ενώσουμε ξανά τις δυνάμεις μας και να πάμε στο στούντιο ηχογράφησης. Και το κάναμε. Και ήταν σαν να είχε παγώσει ο χρόνος και σαν να πήγαμε σύντομες διακοπές. Μια εξαιρετικά χαρούμενη εμπειρία». 

Και συνέχισαν: «Γράψαμε δύο νέα τραγούδια και το ένα από αυτά θα προβληθεί σε μια τηλεοπτική εκπομπή που παράγεται ειδικά για το NBC και το BBC τον ερχόμενο Δεκέμβριο».

Newsroom