Κυριακή - 17 Δεκεμβρίου 2017

Αυτό είναι το μονοθέσιο της Alfa Romeo Sauber (PHOTOS)

Αυτό είναι το μονοθέσιο της Alfa Romeo Sauber (PHOTOS)

Λευκό, κόκκινο και μπλε. Τα τρία χρώματα του νέου μονοθεσίου της Alfa Romeo Sauber F1 Team, της πρώτης απόπειρας της μιλανέζικης φίρμας στον κόσμο της Formula 1 μετά από 30 χρόνια, είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακά και καλλιεργούν ελπίδες για μια πολύ καλή πρώτη σεζόν.

Η Alfa από κοινού με τη Sauber παρουσίασαν το μονοθέσιο του 2018, το οποίο είναι εξαιρετικά όμορφο (και με κινητήρες Ferrari ελπίζουμε πως θα είναι και γρήγορο), ανακοινώνοντας ταυτόχρονα πως ο Σουηδός Marcus Ericsson και ο 20χρονος Μονεγάσκος Charles Leclerc θα αναλάβουν να εκπροσωπήσουν τη νεοφώτιστη ομάδα το 2018, με τη σεζόν να ξεκινά επίσημα στις 25 Μαρτίου. Αυτό σημαίνει πως το συμβόλαιο του Pascal Wehrein δεν ανανεώνεται από τη Sauber, με τη θέση του να πηγαίνει στον "απόφοιτο" της Ferrari Driving Academy, ο οποίος κάνει το ντεμπούτο του ως full time πιλότος της F1.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας