Τετάρτη - 24 Ιανουαρίου 2018

Νέα εμφάνιση μέσα-έξω ανανέωση για το Suzuki S-Cross

Νέα εμφάνιση μέσα-έξω ανανέωση για το Suzuki S-Cross

Από την Ιταλία μας έρχονται τα νέα για το φρεσκάρισμα στην εμφάνιση και τον εξοπλισμό του ιαπωνικού crossover.

Η αντιπροσωπεία της Suzuki στη γειτονική μας χώρα δημοσίευσε φωτογραφίες από την ανανεωμένη έκδοση του S-Cross, του αυτοκινήτου που διαδέχτηκε το δημοφιλές SX4.

Όπως μπορείτε να διαπιστώσετε εύκολα, αλλάζει ριζικά το εμπρός μέρος. Έχει τοποθετηθεί μάσκα με περίγραμμα χρωμίου, η οποία ενώνεται με τα φώτα. Νέος είναι και ο μπροστινός προφυλακτήρας του S-Cross. Πιο περιορισμένες επεμβάσεις έχουν γίνει στην ουρά του αμαξώματος, όπου δεν έχει αλλάξει το σχήμα των φωτιστικών σωμάτων, έχουν όμως τοποθετηθεί νέα κρύσταλλα.

Στην κεντρική κονσόλα του crossover της Suzuki συναντάμε πλέον μεγάλη οθόνη αφής, μέσω της οποίας οδηγός και συνοδηγός μπορούν να ελέγχουν τις λειτουργίες του συστήματος πολυμέσων, ενώ νέες επενδύσεις έχουν τοποθετηθεί στα καθίσματα.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας