Τετάρτη - 17 Ιανουαρίου 2018

(VIDEO) Η Σειρά 2 της BMW ανανεώνεται, κρατώντας τον cool χαρακτήρα της

(VIDEO) Η Σειρά 2 της BMW ανανεώνεται, κρατώντας τον cool χαρακτήρα της

Αν υπήρχε ένα αυτοκίνητο που καταφέρνει να είναι διακριτικό αλλά ταυτόχρονα εντυπωσιακό, το βραβείο διεκδικεί με αξιώσεις η Σειρά 2 της BMW, ιδιαίτερα στην κουπέ έκδοσή της. Τώρα, η αυτοκινητοβιομηχανία του Μονάχου ανανεώνει το μικρομεσαίο σπορ μοντέλο της, με ένα εξίσου διακριτικό facelift.

Η αλήθεια είναι πως η Σειρά 2 ελάχιστη ανανέωση χρειαζόταν, εξ'ου και οι αλλαγές που χαρίζει η BMW είναι καθαρά τυπικές, μια που ένα mid-cycle facelift έχει πλέον γίνει απαραίτητο και για λόγους marketing. Έτσι, βρίσκουμε ακριβώς τις συνηθισμένες αλλαγές: τονισμένη kidney γρίλια, ανασχεδιασμένα φώτα εμπρός με στάνταρ Bi-LED προτζέκτορες, τρία νέα εξωτερικά χρώματα, καθώς επίσης και ολοκαίνουρια σχέδια για τις ζάντες αλουμινίου, μαζί με φρεσκαρισμένα πίσω φώτα. Και αυτό ήταν.

Βέβαια, η Σειρά 2 δεν χρειάζεται περαιτέρω παρεμβάσεις, με δεδομένο ότι παραμένει ένα από τα καλύτερα σπορ κουπέ στην αγορά, με το highlight της γκάμας να παραμένει η ονειρεμένη Μ2, με τον τρίλιτρο straight-six με διπλή υπερτροφοδότηση και 370 ίππους (μέχρι 500 Nm ροπής στο overboost), ο οποίος συνδυάζεται με αυτόματο διπλού συμπλέκτη και Launch Control για να επιτύχει το 0-100 σε 4.3 δευτερόλεπτα. Φυσικά, το στήσιμό της παραμένει ολόιδιο, με αλουμινένιους εμπρός και πίσω άξονες από την M3 και το ενεργό διαφορικό να δίνει το "παρών".

Η φρεσκαρισμένη Σειρά 2 θα βρίσκεται από τον Ιούλιο στις αντιπροσωπείες της BMW στα ίδια ακριβώς επίπεδα τιμών με τη σημερινή. Ως υστερόγραφο και για να μην το ξεχάσουμε, αντίστοιχες παρεμβάσεις έχει δεχθεί και η Σειρά 1, αφού άλλωστε τα δύο μοντέλα ανήκουν στην ίδια οικογένεια!

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το promo film της BMW για τη νέα Σειρά 2 (χωρίς την Μ2, δυστυχώς):

 

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας