Σάββατο - 24 Φεβρουαρίου 2018
Thursday, 28 September 2017 11:39

Στο νοσοκομείο ο Alain Delon

Στο νοσοκομείο ο Alain Delon

Σε επείγουσα χειρουργική επέμβαση στην καρδιά υποβλήθηκε ο Γάλλος ηθοποιός Alain Delon έπειτα από επαναλαμβανόμενους πόνους στην πλάτη και στο αριστερό πόδι.

Πέννυ Κοτινά

Ο θρύλος του γαλλικού κινηματογράφου εισήχθη στο νοσοκομείο στις 18 Σεπτεμβρίου ενώ την είδηση αποκάλυψε την Τετάρτη το γαλλικό περιοδικό "Ici Paris". Η χειρουργική επέμβαση διήρκεσε 5 ώρες και ο Alain Delon πέρασε μία ημέρα στην αίθουσα ανάνηψης και άλλη μία στη μονάδα εντατικής θεραπείας.

Ο αγαπημένος ηθοποιός ο οποίος είχε παρουσιάσει πολλά προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια παραμένει ακόμη υπό παρακολούθηση χωρίς να έχει γίνει γνωστό πότε θα βγει από το νοσοκομείο.

Ο Alain Delon που στις 8 Νοεμβρίου θα γιορτάσει τα 82 του χρόνια, σε μια από τις τελευταίες συνεντεύξεις του είχε πει πως είναι πολύ επηρεασμένος από τον θάνατο της πρώην συντρόφου του, Mireille Darc, τον Αύγουστο. Παρά τον χωρισμό τους -που αποδόθηκε στην επιθυμία του ηθοποιού να αποκτήσει παιδιά, κάτι που δεν ήταν δυνατό γι' αυτήν λόγω καρδιακής δυσπλασίας- παρέμειναν καλοί φίλοι.

«Ήταν η γυναίκα της ζωής μου», είχε δηλώσει, προσθέτοντας ότι είναι καλύτερα που είναι πια μεγάλος και όχι 40 ετών, γιατί δεν θα έχει πολύ χρόνο να ζήσει χωρίς αυτή, ενώ εκδήλωσε την επιθυμία να «φύγει».

Multimedia

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας