Τρίτη - 20 Φεβρουαρίου 2018

Εντυπωσιακή διάσωση ανθρώπου από φλεγόμενο κτίριο με γερανό (ΒΙΝΤΕΟ)

Εντυπωσιακή διάσωση ανθρώπου από φλεγόμενο κτίριο με γερανό (ΒΙΝΤΕΟ)

Λίγο πριν το δράμα γίνει αναπόφευκτο, άνδρας κατάφερε να διαφύγει από φλεγόμενο κτίριο και να βγει κυριολεκτικά μέσα από τις φλόγες, χάρη σε γερανό διάσωσης της πυροσβεστικής.

Σκηνικό από αυτά που συνήθως βλέπουμε σε ταινίες, με γενναίους κασκαντέρ να φέρνουν σε πέρας τις πιο επικίνδυνες αποστολές, εκτιλύχθηκε στην πόλη Ροντόβρ της Δανίας.

Η πολυόροφη πολυκατοικία έχει παραδοθεί στις φλόγες, με μαύρο καπνό να πνίγει τα πάντα και τη μάχη για τον Τζον Πέντερσον, που φαίνεται εγκλωβισμένος να μοιάζει χαμένη.

Η πυροσβεστική όμως επενέβη καθοριστικά και προσέφερε καθοριστική χείρα βοηθείας στον άνδρα, που χρειάστηκε να ακολουθήσει τις οδηγίες για να βρει τον γερανό, αφού λόγω του καπνού δεν έβλεπε τίποτα. Τελικά αυτός τον πλησίασε, ο άνδρας τον άρπαξε και κατάφερε να διαφύγει εντυπωσιακά στον αέρα, γλιτώνοντας από βέβαιο θάνατο.

Δείτε το εντυπωσιακό βίντεο

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας