Σάββατο - 20 Ιανουαρίου 2018

Γυναίκα σπρώχνει εν ψυχρω 25χρονη μπροστά σε συρμό του μετρό

Γυναίκα σπρώχνει εν ψυχρω 25χρονη μπροστά σε συρμό του μετρό

Η άτυχη Αλίνα Τσιούκου έχασε τη ζωή της . Η δράστης συνελήφθη . Όπως αποδείχθηκε είχε επιχειρήσει να κάνει το ίδιο και σε άλλη γυναίκα.

Σοκάρει το βίντεο από κάμερα ασφαλείας σε σταθμό του μετρό στη Ρουμανία που δείχνει τη στιγμή που μια γυναίκα σπρώχνει εν ψυχρώ μια 25χρονη στις γραμμές με αποτέλεσμα αυτή λίγα δευτερόλεπτα αργότερα να χάσει τη ζωή της όταν παρασύρεται από τον διερχόμενο συρμό.

Στο βίντεο φαίνεται, μάλιστα, η δράστης να κλωτσάει το θύμα της, τη σερβιτόρα Αλίνα Τσιούκου, όταν αυτό προσπαθεί να γλιτώσει.

Ως δράστης συνελήφθη μια 36χρονη, η οποία αρκέστηκε να πει στους αστυνομικούς ότι δεν είχε σπίτι και ότι έβρισκε καταφύγιο συχνά στους σταθμούς του μετρό.
Όπως αποδείχθηκε από την έρευνα η 36χρονη είχε προσπαθήσει να ρίξει και δεύτερη γυναίκα στις γραμμές αλλά δεν τα κάταφερε επειδή εκείνη αντέδρασε.

Αρχικά οι αστυνομικοί είχαν πιστέψει ότι η 25χρονη σερβιτόρα είχε αυτοκτονήσει αλλά όταν είδαν το βίντεο άλλαξαν άποψη και κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι επρόκειτο για δολοφονία.

Η επίθεση της 36χρονης, η οποία όταν είδε τις εικόνες από το βίντεο ομολόγησε, συνέβη στο σταθμό Ντρίστορ, το βράδυ της περασμένης Τρίτης.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας