Σάββατο - 24 Φεβρουαρίου 2018

4o Technology Forum, 2017

4o Technology Forum, 2017

Η Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας (ΓΓΕΤ) συμμετέχει στη διοργάνωση του 4ου Technology Forum, που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 17 Μαΐου 2017 στη Θεσσαλονίκη.

Η εκδήλωση θα φιλοξενηθεί στις εγκαταστάσεις του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας, από τις 9:00 έως τις 20:00.

Το 4ο Technology Forum είναι μια πρωτοβουλία που εντάσσεται στο THESSWEEK. Την εβδομάδα από τις 13 έως 21 Μαΐου, φορείς της Βόρειας Ελλάδας συγκεντρώνουν και συντονίζουν τις εκδηλώσεις τους σε θέματα τεχνολογίας και καινοτομίας.

Το Technology Forum έχει ως στόχο την παρουσίαση τεχνολογιών που θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν για την παραγωγή καινοτόμων προϊόντων & υπηρεσιών και την ανάπτυξη συνεργειών μεταξύ παραγωγικών φορέων (εταιρίες πληροφορικής & βιομηχανίες) και ερευνητικών οργανισμών (πανεπιστήμια & ερευνητικοί φορείς).

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης διοργανώνονται:
• Συνέδριο στις Τεχνολογίες Πληροφορικής και Επικοινωνιών,
• Β2Β συναντήσεις, από το Δίκτυο ΠΡΑΞΗ για την αναζήτηση επιχειρηματικών, τεχνολογικών και ερευνητικών συνεργασιών με εταίρους από την ΝΑ Ευρώπη
• Διαγωνισμός ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΙ, ένας θεσμός επιβράβευσης συνεργασιών μεταξύ Βιομηχανικών φορέων και Ερευνητικών οργανισμών
, έχει αέρα τεχνολογίας, εκπαίδευσης,
Περισσότερες πληροφορίες για το 4ο Technology Forum καθώς και για τις εκδηλώσεις της Εβδομάδας THESSWEEK μπορείτε να βρείτε στους συνδέσμους :
http://technology-forum.euκαι http://www.thessweek.gr/

Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας ΓΓΕΤ // Τμήμα Επικοινωνίας και Προβολής Έρευνας και Καινοτομίας
Τηλ: 210 7458015, 210 7458012 // Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it., This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. // http://www.gsrt.gr

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας