Κυριακή - 25 Φεβρουαρίου 2018

Διάλεξη του διακεκριμένου αστροφυσικού Σταμάτη Κριμιζή στη Λαμία

Διάλεξη του διακεκριμένου αστροφυσικού Σταμάτη Κριμιζή στη Λαμία

Ομιλητής θα είναι ο ακαδημαϊκός και Ομότιμος Διευθυντής Διαστημικής Έρευνας του Πανεπιστημίου John Hopkins Σταμάτης Κριμιζής.

Ο Δήμος Λαμιέων, η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ο Πολιτιστικός – Επιστημονικός – Φιλοσοφικός Όμιλος Λαμίας «300», το Παράρτημα Ανατολικής Στερεάς Ελλάδας της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών και ο Σύλλογος Ερασιτεχνών Αστρονόμων Φθιώτιδας, σας προσκαλούν στη διάλεξη με θέμα «Οι διαστημικές αποστολές Cassini – Huygens στον Κρόνο και Τιτάνα 1997 - 2017» που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 7:30 μ.μ. στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Λαμιέων, επί της οδού Λεωνίδου 9-11. Ομιλητής θα είναι ο ακαδημαϊκός και Ομότιμος Διευθυντής Διαστημικής Έρευνας του Πανεπιστημίου John Hopkins Σταμάτης Κριμιζής.

Θα ακολουθήσει η βράβευση του διακεκριμένου αστροφυσικού για την προσφορά του στην επιστήμη. Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη.

Το πρωί της επομένης ημέρας, Κυριακή 12 Νοεμβρίου, ο κ. Κριμιζής θα επισκεφθεί το Αστεροσχολείο - Αστεροσκοπείο της Υπάτης.

 

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας