Πέμπτη - 22 Φεβρουαρίου 2018

Διέρρευσαν φωτογραφίες του ολοκαίνουριου Surface Pro της Microsoft

Διέρρευσαν φωτογραφίες του ολοκαίνουριου Surface Pro της Microsoft

Χωρίς σημαντικές αισθητικές αλλαγές, με νέες χρωματικές επιλογές σε πληκτρολόγιο και stylus, η Microsoft ετοιμάζεται να παρουσιάσει το ολοκαίνουριο MacBook Pro beater, το Surface Pro 4.

Το νέο hybrid tabled-ultrabook, το οποίο έχει αποδειχθεί αρκετά επιτυχημένο για την αμερικάνικη εταιρεία, σηματοδοτώντας τη στροφή της σε in-house προϊόντα, θα παρουσιαστεί επίσημα στις 23 Μαΐου στην Κίνα, ωστόσο από τις φωτογραφίες που διέρρευσαν δεν δείχνει να υπάρχουν σημαντικές σχεδιαστικές αλλαγές.

Οι αλλαγές που έχει δεχθεί το νέο Surface Pro εστιάζονται περισσότερο σε εσωτερικές αλλαγές επιδόσεων (που ωστόσο ακόμα δεν τις γνωρίζουμε), ενώ δύο νέα αφορούν στην ύπαρξη θύρας USB-C - ή καλύτερα στη μη ύπαρξή της, καθώς η Microsoft, σε αντίθεση με την Apple, δεν πιστεύει πως η USB-C είναι ακόμα έτοιμη να αντικαταστήσει τα κλασικά USB, και στην διάθεση τόσο του πληκτρολογίου (που χρησιμεύει και ως κάλυμμα) όσο και των stylus, σε τέσσερα χρώματα, μαύρο, ασημί, μπορντώ και γαλαζοπράσινο.

Περισσότερες λεπτομέρειες την ερχόμενη εβδομάδα!

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας