Τρίτη - 20 Φεβρουαρίου 2018

Smartphone από σενάριο επιστημονικής φαντασίας!

Smartphone από σενάριο επιστημονικής φαντασίας!

Ο διάσημος Γάλλος σχεδιαστής Philippe Starck συνεργάστηκε με τον Jerome Olivet και την εταιρία Thomson, προκειμένου να δημιουργήσει ένα κινητό που έχει βγει από σενάριο επιστημονικής φαντασίας.

Όσοι αγαπούν το design τότε ξέρουν το όνομά του, αλλά και τις δημιουργίες του. Ο Philippe Starck δεν είναι ένας απλός σχεδιαστής, αλλά ένας star, που ότι και να πιάσει στα χέρια του γίνεται επιτυχία.

Πριν από τρεις μήνες περίπου αποφάσισε να κάνει μια στροφή στην καριέρα του και να ασχοληθεί με τον κόσμο των smartphones. Το αποτέλεσμα ήταν το Xiaomi Mi MIX, ένα κινητό που ήταν η χαρά του μινιμαλισμού. Και τώρα ετοιμάζεται να μας δείξει το μέλλον των smartphones – και είναι πράγματι εντυπωσιακό.

Ο Starck συνεργάστηκε με τον γάλλο σχεδιαστή Jerome Olivet και την εταιρία Thomson, προκειμένου να δημιουργήσουν ένα κινητό που να σου δίνει την αίσθηση ότι έχει βγει από σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Και τα κατάφεραν μια χαρά.

Το Alo όχι απλά δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τα υπόλοιπα κινητά της επόμενης γενιάς, αλλά σίγουρα θα το ήθελαν στο «οπλοστάσιό» τους οι μεγαλύτερες εταιρίες κινητής τηλεφωνίας.

Ο σχεδιασμός του είναι φουτουριστικός (δεν περιμέναμε κάτι λιγότερο από τον Starck), αντί για οθόνη αφής το Alo θα προβάλλει τα μηνύματα ως 3D ολογράμματα, ενώ θα λειτουργεί μόνο με φωνητικές εντολές.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας