Κυριακή - 25 Φεβρουαρίου 2018

Στις 20 καλύτερες αεροπορικές εταιρείες του κόσμου η Aegean Airlines

Στις 20 καλύτερες αεροπορικές εταιρείες του κόσμου η Aegean Airlines

Η μεγαλύτερη αεροπορική εταιρεία της Ελλάδας, η Aegean Airlines, συμπεριλαμβάνεται στη λίστα του γνωστού ταξιδιωτικού περιοδικού Condé Nast Traveler με τις είκοσι καλύτερες αεροπορικές εταιρείες παγκοσμίως, καταλαμβάνοντας την ένατη θέση.

Το περιοδικό αναφέρει πως “σε λιγότερο από δύο δεκαετίες, η Aegean έχει αναπτυχθεί από μια μικρή εταιρεία στη μεγαλύτερη της Ελλάδας”, πως “αν και δεν πετάει ακόμα πάνω από τον Ατλαντικό, η συμμετοχή της στη Star Alliance της χαρίζει ευρύτερη απήχηση παγκοσμίως” και πως “ο αερομεταφορέας είναι γνωστός για το επαγγελματικό και φιλικό προσωπικό, ενώ στα προσεχή χρόνια σχεδιάζει να προσθέσει νέες αγορές και να αναπτυχθεί περισσότερο από 50%”.

Στη λίστα του Condé Nast Traveler περιλαμβάνονται μεγαθήρια της αεροπορικής βιομηχανίας, όπως η KLM, η Lufthansa, η Etihad, η Cathay Pacific αλλά και η Singapore Airlines.

H Aegean Airlines μετέφερε 12.5 εκατομμύρια επιβάτες το 2016, έχοντας προ πολλού ξεπεράσει το ρεκόρ των σχεδόν 8 εκατομμυρίων επιβατών της πάλαι ποτέ κραταιάς Ολυμπιακής Αεροπορίας, τα τελευταία κομμάτια της οποίας εξαγόρασε μέσω της Olympic Air το 2013 η Aegean. Τα τελευταία εννέα χρόνια, η εισηγμένη έχει ανακηρυχθεί ως η καλύτερη περιφερειακή αεροπορική εταιρεία στην Ευρώπη οκτώ φορές από τα Skytrax World Airline Awards, τα πλέον σημαντικά στην αεροπορική βιομηχανία.

Μπορείτε να δείτε το αφιέρωμα του Condé Nast Traveler πατώντας εδώ.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας