Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο

Ελλάδα

Ο δυτικός πολιτισμός έστειλε εκατ. παιδιά σε θαλάμους αερίων, οι ισλαμιστές όχι

Σφοδρές αντιδράσεις προκάλεσε η δήλωση του βουλευτή Β Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ.
Ελλάδα
Δευ, 07/05/2018 - 11:40
Γράφει το Newsroom

Σφοδρές αντιδράσεις προκάλεσε η δήλωση του βουλευτή Β Αθηνών του ΣΥΡΙΖΑ - «Έχει δίκιο ο Κυρίτσης όλοι ξέρουν ότι οι ισλαμιστές αξιοποιούν το ανθρώπινο δυναμικό» έγραψε κάποιος ειρωνικά - «Εχεις φάει το κράξιμο της χρονιάς για την αμορφωσιά σου και για τον ρατσισμό σου» σχολίασε άλλος
Μια δήλωση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργου Κυρίτση έκανε άνω-κάτω τους χρήστες του τουίτερ, ανώνυμους και επώνυμους, οι οποίοι έσπευσαν να τον επικρίνουν σφοδρά.

«Ο δυτικός πολιτισμός έστειλε εκατομμύρια παιδιά στους θαλάμους αερίων κ οι δυτικές κοινωνίες ψηφίζουν τους πολιτικούς απογόνους αυτών που το έκαναν. Για τους ισλαμιστές δεν υπάρχει κάτι ανάλογο καταγεγραμμένο» έγραψε ο Γιώργος Κυρίτσης απαντώντας σε χρήστη του τουίτερ ο οποίος σχολίασε ανάρτηση του Al Jazeera σύμφωνα με την οποία κάθε χρόνο 500-700 παιδιά Παλαιστινίων σύρονται στα δικαστήρια κατηγορούμενα για διάφορα αδικήματα που τους προσάπτουν οι αρχές του Ισραήλ. 

«Καλώς γινεται», έγραψε χρήστης του τουίτερ απαντώντας στο Al Jazeera για την προσαγωγή παιδιών από την Παλαιστίνη. «Οι Ισλαμιστες δεν εκτιμουν τα παιδια οπως ο δυτικος πολιτισμος τα θεωρουν αναλωσιμα κ τα στελνουν σε πραξεις που γνωριζουν οτι θα τιμωρηθούν , δεν τους νοιαζει» συνέχισε προκαλώντας την αντίδραση του Γιώργου Κυρίτση.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ παρενέβη στη «συνομιλία» του χρήστη που τοποθετήθηκε υπέρ του Ισραήλ και έγραψε με προφανή διάθεση να υπερασπιστεί τα παιδιά από την Παλαιστίνη. «Ο δυτικός πολιτισμός έστειλε εκατομμύρια παιδιά στους θαλάμους αερίων κ οι δυτικές κοινωνίες ψηφίζουν τους πολιτικούς απογόνους αυτών που το έκαναν. Για τους ισλαμιστές δεν υπάρχει κάτι ανάλογο καταγεγραμμένο».

Το τουίτ αυτό του Γιώργου Κυρίτση προκάλεσε -και συνεχίζει να προκαλεί- σφοδρές αντιδράσεις άλλων χρηστών του δημοφιλούς μέσου κοινωνικής δικτυωσης

-«Έχει δίκιο ο Κυρίτσης όλοι ξέρουν ότι οι ισλαμιστές αξιοποιούν το ανθρώπινο δυναμικό» έγραψε κάποιος ποστάροντας φωτογραφία τζιχαντιστών προτού εκτελέσουν έναν άνθρωπο που είχαν απαγάγει.

-«Εχεις φάει το κράξιμο της χρονιάς για την αμορφωσιά σου και για τον ρατσισμό σου. Απο τον Δυτικό Πολιτισμό σου έμειναν οι θάλαμοι αερίων (που δεν ανήκαν στον πολιτισμό) και ηρωποιείς τους δήμιους τρομοκράτες του Ισλάμ. Σου αξίζει σύγχρονο ΙΣΛΑΜ» σχολίασε άλλος.

-«Αλήθεια; "Για τους ισλαμιστές δεν υπάρχει κάτι ανάλογο καταγεγραμμένο"; Φτύσιμο σε Αρμένιους, Ασσύριους και Πόντιους που υπέστησαν Γενοκτονία» ήταν μια άλλη τοποθέτηση για τη δήλωση του Γιώργου Κυρίτση.

Newsroom