Πέμπτη - 22 Φεβρουαρίου 2018

Αντιμετωπίστε το επίμονο λίπος με τη λιποαναρρόφηση

Αντιμετωπίστε το επίμονο λίπος με τη  λιποαναρρόφηση

Καλλίγραμμη σιλουέτα με την πιο σύγχρονη θεραπεία.

 Η λιποαναρρόφηση είναι μια επέμβαση που μπορεί να αντιμετωπίσει ακόμη και τις πιο δύσκολες περιπτώσεις επίμονου τοπικού λίπους. Εφαρμόζεται σε περιοχές όπως οι μηροί, οι βραχίονες, η μέση, ο λαιμός και εγγυάται εξαιρετικά αποτελέσματα.

Για όσα θέλουμε να γνωρίζουμε για τη λιποαναρρόφηση καθώς και για τη σύγχρονη τεχνική P.A.L. λιποαναρρόφηση μας ενημερώνει ο Πλαστικός Χειρουργός Δημήτρης Κεραστάρης.

- Τι είναι η P.A.L. λιποαναρρόφηση και ποια τα πλεονεκτήματα της;

Μια από τις πιο σύγχρονες τεχνικές που έχει στη διάθεσή του ο πλαστικός χειρουργός είναι η P.A.L. λιποαναρρόφηση. Μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιοδήποτε σημείο του σώματος παρατηρηθεί συσσωρευμένο τοπικό λίπος και πλεονεκτεί έναντι των άλλων τεχνικών λιποαναρρόφησης επειδή:

  • η οπή που γίνεται στο δέρμα είναι πολύ μικρή, με αποτέλεσμα τα σημάδια μετά την επέμβαση να είναι ανεπαίσθητα
  • είναι γρήγορη
  • γίνεται με τοπική αναισθησία
  • ο μετεγχειρητικός πόνος είναι ελάχιστος
  • η αφαίρεση λίπους είναι πιο ομοιογενής
  • παρέχει στο γιατρό μεγαλύτερη ακρίβεια

- Το δέρμα θα χαλαρώσει μετά την επέμβαση;

Πολλοί υποψήφιοι φοβούνται πως μετά τη λιποαναρρόφηση το δέρμα τους θα χαλαρώσει, γεγονός που δεν είναι απόλυτα αληθές. Όταν η λιποαναρρόφηση πραγματοποιηθεί από έναν έμπειρο πλαστικό χειρουργό, τότε αφαιρείται αυτή η ποσότητα του λίπους που θα επιφέρει συμμετρία στο σώμα, χωρίς να προκαλέσει χαλάρωση. Στόχος της επέμβασης είναι η απόκτηση ενός αρμονικού και καλλίγραμμου σώματος.

ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑ ΔΙΑΙΤΑ

- Λιποαναρρόφηση ή Λιπογλυπτική;

Η λιποαναρρόφηση είναι η επέμβαση που γίνεται για να απομακρύνουμε το επίμονο λίπος από διάφορες περιοχές του σώματος. Η λιπογλυπτική από την άλλη, είναι μια επέμβαση που μπορεί να γίνει συμπληρωματικά, ώστε το λίπος που έχει αφαιρεθεί να μεταμοσχευθεί σε άλλα σημεία του σώματος για να βελτιώσουμε την εικόνα τους και να δημιουργήσουμε ένα πιο όμορφο αποτέλεσμα.

- Τα αποτελέσματα είναι μόνιμα;

Η λιποαναρρόφηση είναι μια επέμβαση που μπορεί να δώσει μόνιμα αποτελέσματα, αφού τα λιποκύτταρα που αφαιρούνται δεν αναγεννώνται. Αποτελεί μια ασφαλή μέθοδο που δε δημιουργεί επιπλοκές και μπορεί να σας χαρίσει τη σμιλευμένη σιλουέτα που ονειρεύεστε, χωρίς εξαντλητικές δίαιτες και επίπονη άσκηση.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας