Σάββατο - 20 Ιανουαρίου 2018

Αυστραλία: Γιατρός έγραψε σε γυναίκα με κατάθλιψη... οργασμούς

Αυστραλία: Γιατρός έγραψε σε γυναίκα με κατάθλιψη... οργασμούς

Εκτός από τα φάρμακα, την αποχή από το αλκοόλ και την πιο έντονη σωματική άσκηση.

Μια γυναίκα από την Αυστραλία πήγε σε ένα γιατρό προκειμένου να αντιμετωπίσει τα συμπτώματα κατάθλιψη από τα οποία υπέφερε.

Η γυναίκα αυτή αναζητούσε επί δεκαετίες λύση στο πρόβλημα της με την ανορεξία, το θυμό, το άγχος και τις αιφνίδιες αλλαγές διάθεσης.

Ο γιατρός που την εξέτασε διέγνωσε διπολική διαταραχή τύπου 2 που είναι ένας συνδυασμός επεισοδίων κατάθλιψης και ήπιας μανίας, χωρίς να παρατηρούνται έντονες εξάρσεις μανίας ή μεικτά επεισόδια.
Σύμφωνα με την ίδια ο γιατρός εκτός από τα φάρμακα, την αποχή από το αλκοόλ και την πιο έντονη σωματική άσκηση - όπως προτείνεται σε αυτές τις περιπτώσεις - της πρότεινε να κάνει όσο περισσότερο σεξ μπορούσε καθώς οι οργασμοί βελτιώνουν τη διάθεση.

Η ίδια, σύμφωνα με αυστραλιανά ΜΜΕ, ακολούθησε κατά γράμμα και την τελευταία συμβουλή του ανακαλύπτοντας με έκπληξη ότι η σχεδόν καθημερινή σεξουαλική επαφή με τον σύζυγός της και πατέρα των τριών παιδιών της την βοήθησε να βελτιώσει τη διάθεσή της.

Η ίδια διευκρινίζει ότι δεν χρειάζεται κάθε φορά να ολοκληρώνουν τις επαφές τους αλλά είναι αρκετό να παίζουν και να αγκαλιάζονται.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας