Σάββατο - 20 Ιανουαρίου 2018

Με προβληματίζει η συμπεριφορά εκείνου που μου αρέσει.

Με προβληματίζει η συμπεριφορά εκείνου που μου αρέσει.

Ενώ δείχνει ότι ενδιαφέρεται, ξαφνικά χάνεται. Συναντηθήκαμε, περάσαμε όμορφα, αλλά μετά χάθηκε πάλι.

Ίσως έχετε ακούσει τις εκφράσεις “όσο τον φτύνω τόσο κολλάει”, ” φτύσε τον σαν γραμματόσημο ” και άλλες παρόμοιες. Ίσως μερικά τέτοια κόλπα να έχουν αποτέλεσμα σε ορισμένες περιπτώσεις, ανάλογα βέβαια με το τι τύπου σχέση επιδιώκει κανείς να έχει με εκείνον ή εκείνη που έχει απέναντί του.

Εσείς, λοιπόν, τι σχέση αναζητάτε για τον εαυτό σας; Το έχετε αναρωτηθεί ποτέ; Το εύκολο είναι πάντα να αναρωτηθούμε τι θέλει και τι δεν θέλει ο άλλος, αλλά τελικά ξεχνάμε να αναρωτηθούμε τι πραγματικά θέλουμε εμείς.

Εσείς, λοιπόν, θέλετε δίπλα σας έναν άνθρωπο που για τον όποιο λόγο μια σας θέλει και μια δεν σας θέλει;

Τη μια είναι εκεί και την άλλη δεν είναι; Το λόγο δεν μπορούμε να τον ξέρουμε. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι άπειρες υποθέσεις, όπως για παράδειγμα ότι φοβάται τη σχέση, ότι φοβάται να δεθεί συναισθηματικά, ότι αυτός είναι ο τρόπος του να σχετίζεται και πολλά άλλα παρόμοια.

Και είναι πιθανό σε πολλά να πέφτουμε μέσα.

Η ουσία, όμως, μιας και μας απευθύνεστε, είναι μια: ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ;

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας