Παρασκευή - 19 Ιανουαρίου 2018

Οι αμήχανες στιγμές στο σεξ

Οι αμήχανες στιγμές στο σεξ

Το σεξ αποτελεί μια ευχάριστη και απολαυστική στιγμή για τα ζευγάρια όπως πολλές φορές μπορεί να συμβούν απρόοπτα που θα προκαλέσουν αμηχανία.

Υπάρχουν συνηθισμένα πράγματα που μπορεί να συμβούν και να χαλάσουν την ατμόσφαιρα αλλά θα πρέπει να γνωρίζετε ότι συμβαίνουν συχνά και σε πολλούς ανθρώπους. Δείτε παρακάτω τέσσερις τέτοιες αμήχανες στιγμές...

1. Δεν έχετε ξυριστεί

Συμβαίνει όταν το σεξ μπορεί να έρθει απροειδοποίητα και δεν είχατε προετοιμαστεί κατάλληλα. Ωστόσο, έχει συμβεί σε πολλούς.

2. Δεν είχατε πάει τουαλέτα

Πρόκειται για την αμήχανη στιγμή που πρέπει να διακόψετε για να πάτε τουαλέτα γιατί δεν είχατε προνοήσει να πάτε νωρίτερα.

3. Δυσοσμία στην αναπνοή

Μπορεί να φαίνεται ότι κάτι τέτοιο δεν έχει μεγάλη σημασία σε μια τέτοια στιγμή αλλά στην πραγματικότητα μπορεί να προκαλέσει μεγάλη αμηχανία.

4. Δεν φοράτε τα πιο καλά εσώρουχα

Είναι κάτι που μπορεί ο/η σύντροφός σας να παρατηρήσει ή και όχι. Αν το παρατηρήσει, μην πτοηθείτε και μην σας απογοητεύσει καθώς μπορεί να συμβεί στον καθένα.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας