Σάββατο - 24 Φεβρουαρίου 2018

«Βουτηγμένοι στη λάσπη, αμαρτωλοί από την ημέρα που γεννήθηκαν»

«Βουτηγμένοι στη λάσπη, αμαρτωλοί από την ημέρα που γεννήθηκαν»

Κήρυγμα μίσους από ιμάμη σε καφετέρια στον Άγιο Παντελεήμονα.

Στο μικροσκόπιο της Αστυνομίας έχει μπει ένας αυτόκλητος ιμάμης που κάνει κήρυγμα μίσους σε καφετέρια στον Άγιο Παντελεήμονα.

Όπως γράφουν οι εφημερίδες «Δημοκρατία» και «Espresso» τα κηρύγματα μίσους εναντίον του Δυτικού τρόπου ζωής πραγματοποιούνται σε συγκεκριμένο χώρο στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα και για αυτά έχουν ενημερωθεί άνδρες των Ειδικών Υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ.

«Βουτηγμένοι στην λάσπη, αμαρτωλοί από την ημέρα που γεννήθηκαν, κοιτάξτε τις γυναίκες τους, όλες κυκλοφορούν ντυμένες σαν “κοινές” του πεζοδρομίου» είναι μερικές από τις φράσεις που χρησιμοποιεί ο αυτόκλητος ιμάμης, ο οποίος συχνάζει σε καφέ της περιοχής και μάλιστα χρησιμοποιεί το κατάστημα για κηρύγματα σε μουσουλμάνους.

Ήδη, οι Ειδικές Υπηρεσίες της ΕΛ.ΑΣ έχουν γνώση αυτών των κινήσεων.

Μάλιστα φαίνεται πως ενημερώθηκαν από μουσουλμάνους που αντιδρούν σε αυτά τα κηρύγματα .

Μέχρι στιγμής, και σύμφωνα με τις πληροφορίες, το κήρυγμα του αυτόκλητου ιμάμη περιορίζεται στην καταγγελία του Δυτικού τρόπου ζωής.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας