Σάββατο - 24 Φεβρουαρίου 2018

«Τζαμπατζής» έχτισε μαντρί με υλικά από το… δίκτυο της Δ.Ε.Η.!

«Τζαμπατζής» έχτισε μαντρί με υλικά από το… δίκτυο της Δ.Ε.Η.!

Δεν χωράει ο νους το απύθμενο θράσος ενός κτηνοτρόφου από την ευρύτερη περιοχή της Φαρκαδόνας Τρικάλων, ο οποίος δεν δίστασε να λεηλατήσει τους στύλους και άλλα υλικά από το δίκτυο ηλεκτροδότησης της Δ.Ε.Η. για να φτιάξει… ποιμνιοστάσιο!

Οι αστυνομικοί έμειναν έκπληκτοι όταν βρήκαν στο έτοιμο πλέον μαντρί δύο ξύλινους στύλους ηλεκτροδότησης και ένα συρματόσχοινο στήριξης του δικτύου με μεταλλικό προφυλακτήρα

Επί δέκα ολόκληρες ημέρες, από τις 20 ως τις 30 Οκτωβρίου, ο… τζαμπατζής 43χρονος έκοβε τα υλικά με αλυσοπρίονο και τα χρησιμοποιούσε για την κατασκευή του ποιμνιοστασίου. Οι αστυνομικοί του τοπικού τμήματος έμειναν με ανοιχτό το στόμα, όταν βρήκαν στο έτοιμο πλέον μαντρί δύο ξύλινους στύλους ηλεκτροδότησης και ένα συρματόσχοινο στήριξης του δικτύου με μεταλλικό προφυλακτήρα!

Ο, τι μπορούσε να αφαιρεθεί κατασχέθηκε και αποδόθηκε σε εκπρόσωπο της Δ.Ε.Η., που κινήθηκε νομικά εναντίον του κτηνοτρόφου. Ο 43χρονος δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή και φθορά δημόσιας περιουσίας.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας