Σάββατο - 24 Φεβρουαρίου 2018

41χρονη έπαιρνε επιδοτήσεις για χωράφια... άλλων

41χρονη έπαιρνε επιδοτήσεις για χωράφια... άλλων

Η έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας αποκάλυψε ότι την τριετία 2012 – 2015 η δράστιδα εξαπατούσε συστηματικά τον αρμόδιο φορέα του Δημοσίου και εισέπραξε παράνομα επιχορηγήσεις ύψους 29.149 ευρώ για τη μίσθωση αγροτεμαχίων.

Επί τρία χρόνια εισέπραττε επιδοτήσεις για τη μίσθωση αγροτεμαχίων που δεν της... ανήκαν, μια 41χρονη απατεώνισσα η οποία κατέθεσε πλαστά ιδιωτικά συμφωνητικά στην τοπική κοινότητα της Πέλλας όπου ανήκε. Μάλιστα, το γνήσιο της... πλαστογραφημένης υπογραφής των συμβαλλόμενων βεβαίωναν δυο εκπρόσωποι κοινότητας!

Η έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας αποκάλυψε ότι την τριετία 2012 – 2015 η δράστιδα εξαπατούσε συστηματικά τον αρμόδιο φορέα του Δημοσίου και εισέπραξε παράνομα επιχορηγήσεις ύψους 29.149 ευρώ για τη μίσθωση αγροτεμαχίων στην Περιφερειακή Ενότητα της Πέλλας. Σε βάρος της 41χρονης σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη, πλαστογραφία και ψευδή βεβαίωση, που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Γιαννιτσών.

Διαβάστε περισσότερα στο Agroscience.gr

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας