Σάββατο - 20 Ιανουαρίου 2018

Ανήλικοι είχαν συστήσει συμμορία με πλούσιο "ρεπερτόριο" σε ληστείες και κλοπές

Ανήλικοι είχαν συστήσει συμμορία με πλούσιο "ρεπερτόριο" σε ληστείες και κλοπές

Εξαρθρώθηκε εγκληματική ομάδα ανηλίκων που διέπρατταν ληστείες και κλοπές από οικίες και αυτοκίνητα στις περιοχές της Καλλιθέας της Νέας Σμύρνης και του Παλαιού Φαλήρου.

Συνελήφθησαν πέντε (5) μέλη της σπείρας

Ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται έξι (6) επιπλέον μέλη της σπείρας

Εξιχνιάσθηκαν δύο (2) ληστείες και τριάντα (30) κλοπές

Επιπλέον συνελήφθησαν και οι γονείς τριών (3) εκ των ανωτέρω συλληφθέντων για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων

Εξαρθρώθηκε, από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αθηνών, εγκληματική ομάδα ανηλίκων που διέπρατταν ληστείες και κλοπές, από οικίες και αυτοκίνητα στις περιοχές της Καλλιθέας, της Νέας Σμύρνης και του Παλαιού Φαλήρου.

Συνελήφθησαν, πρωινές ώρες της 14-3-2017 από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, στην Καλλιθέα στη Νέα Σμύρνη και το Παλαιό Φάληρο, πέντε (5) ανήλικοι μέλη της σπείρας, εκ των οποίων τρεις (3) ημεδαποί και δύο (2) αλλοδαποί, ηλικίας από 14 έως 17 ετών. Επιπλέον, ταυτοποιήθηκαν και αναζητούνται έξι (6) συνεργοί τους.

Συνελήφθησαν επίσης και οι γονείς τριών (3) εκ των ανωτέρω συλληφθέντων, για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων.

Ειδκότερα, ύστερα από έρευνα που διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι οι δράστες είχαν ενωθεί και συστήσει συμμορία με σκοπό τη διάπραξη ληστειών και κλοπών από οικίες και αυτοκίνητα στις περιοχές της Καλλιθέας, της Νέας Σμύρνης και του Παλαιού Φαλήρου.

Μέχρι στιγμής, έχουν εξιχνιασθεί δύο (2) ληστείες και τριάντα (30) κλοπές από οικίες, γραφεία και αυτοκίνητα στις προαναφερόμενες περιοχές.

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών ο οποίος τους παρέπεμψε σε Τακτικό Ανακριτή.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας