Σάββατο - 24 Φεβρουαρίου 2018

Απειλεί σπίτια η φωτιά στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας (VIDEO)

Απειλεί σπίτια η φωτιά στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας (VIDEO)

Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε το μεσημέρι της Κυριακής στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας, κατακαίοντας περισσότερα από 200 στρέμματα κοντά στην περιοχή Αγορά.

Σύμφωνα με το paramythia-online.gr, στο σημείο βρίσκονται 9 οχήματα της πυροσβεστικής, με 23 πυροσβέστες και 12 άτομα πεζοπόρου τμήματος και τρία πυροσβεστικά αεροσκάφη PZL, υπό την εποπτεία του διοικητή των πυροσβεστικών υπηρεσιών Θεσπρωτίας, Αντιπύραρχου Λεωνίδα Γκιόκα, ενώ οι δυνάμεις της πυροσβεστικής ενισχύθηκαν περαιτέρω από την Πάργα.

Στο σημείο βρίσκονται επίσης, η πολιτική προστασία του δήμου με υδροφόρες και την Δήμαρχο Σουλίου Σταυρούλα Μπραΐμη-Μπότση, σχεδόν σύσσωμο το αστυνομικό τμήμα Παραμυθιάς με τον διοικητή Αστυνόμο Α’ Χρήστο Γρίβα, προσωπικό της ΔΕΗ και εθελοντές με υδροφόρες και σκαπτικά μηχανήματα.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η πυρκαγιά έχει οριοθετηθεί, ενώ το έργο των πυροσβεστών βοηθά και η μείωση των ανέμων που πνέουν στην περιοχή.

 

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας