Τετάρτη - 24 Ιανουαρίου 2018

Δεν εκτελούνται σήμερα τα δρομολόγια του μετρό προς αεροδρόμιο

Δεν εκτελούνται σήμερα τα δρομολόγια του μετρό προς αεροδρόμιο

Ακινητοποιημένα και τα τρένα του ΟΣΕ, λόγω της 24ωρης απεργίας της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών.

Ταλαιπωρία και σήμερα για όσους μετακινούνται συνήθως με το μετρό προς αεροδρόμιο, αλλά και για όσους είχαν προγραμματίσει να ταξιδέψουν με τα τρένα του ΟΣΕ.

Οι σιδηροδρομικοί υπάλληλοι έχουν εξαγγείλει για σήμερα, Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου, 24ωρη απεργία, αντιδρώντας στην υπογραφή της σύμβασης πώλησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ. Για τις 12 το μεσημέρι η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών έχει προγραμματίσει συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το κτίριο του ΟΣΕ στην οδό Καρόλου 1-3.

Εκτός από τα τρένα του ΟΣΕ που θα παραμείνουν ακινητοποιημένα, δεν θα πραγματοποιούνται τα δρομολόγια του μετρό από το σταθμό «Δουκίσσης Πλακεντίας» έως το αεροδρόμιο.

Σύμφωνα με τη ΣΤΑΣΥ, επιβάτες με προορισμό το Αεροδρόμιο, μπορούν να εξυπηρετούνται μέσω των λεωφορειακών γραμμών Χ95 από Σύνταγμα και Εθνική Άμυνα ή Χ97 από Ελληνικό.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας