Σάββατο - 24 Φεβρουαρίου 2018

Δήμαρχος Σκοπέλου: Επιχειρήσεις στο νησί περιμένουν ακόμα αποζημιώσεις από το 2015!

Δήμαρχος Σκοπέλου: Επιχειρήσεις στο νησί περιμένουν ακόμα αποζημιώσεις από το 2015!

Όπως είπε ο κ. Χρήστος Βασιλούδης περίπου 100 επιχειρηματίες δεν έχουν λάβει ακόμα χρήματα. Εκκρεμεί κονδύλι περίπου ενός εκατομμυρίου ευρώ.

«Περίπου εκατό επιχειρηματίες που καταστράφηκαν από τις πλημμύρες του 2015 περιμένουν ακόμα να λάβουν αποζημιώσεις», ανέφερε ο δήμαρχος της Σκοπέλου, Χρήστος Βασιλούδης μιλώντας στο «ΘΕΜΑ 104,6».

Το νησί της Σκοπέλου επλήγη από καταστροφικές πλημμύρες στις 22 Σεπτεμβρίου του 2015.

Από τότε, όπως καταγγέλλει ο δήμαρχος του νησιού, Χρήστος Βασιλούδης, περίπου 100 εμπορικές επιχειρήσεις δεν έχουν λάβει ούτε ένα… ευρώ.
Δεν έχει βγει, όπως εξήγησε, ακόμα το ΦΕΚ για να αποδεσμευτεί το κονδύλι προκειμένου να δοθεί περίπου ένα εκατομμύριο ευρώ στους πληγέντες επιχειρηματίες.

Στις ίδιες πλημμύρες υπήρχαν ζημιές ύψους 106.000 ευρώ και σε 32 νοικοκυριά, τα οποία -αρμοδιότητα του δήμου- έχουν δοθεί όλα, σύμφωνα με τον κ. Βασιλούδη.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας