Τετάρτη - 17 Ιανουαρίου 2018

Δύο νεκροί σε καμένα αυτοκίνητα

Δύο νεκροί σε καμένα αυτοκίνητα

Το όχημα που κάηκε στη λεωφόρο Σχιστού ανήκει σε αστυνομικό. Ο νεκρός είναι ο αδελφός του.  Πλήρες μυστήριο με το καμένο ΙΧ στη Βουλιαγμένη, πιθανότερο σενάριο η εγκληματική ενέργεια.

Διαφορετική τροπή παίρνει το μυστήριο με το καμένο αυτοκίνητο στο Κερατσίνι μέσα στο οποίο οι πυροσβέστες που μετέβησαν στο σημείο στις 3 τα ξημερώματα βρήκαν ένα απανθρακωμένο πτώμα.

Ενώ η πρώτη εκτίμηση των πυροσβεστών ήταν η υπόθεση με το καμμένο αυτοκίνητο που ήταν σταθμευμένο στη λεωφόρο Σχιστού ήταν εγκληματική ενέργεια, οι τελευταίες πληροφορίες από την αστυνομία μιλούν για περιστατικό αυτοκτονίας.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες το ΙΧ ανήκει σε αστυνομικό αλλά ο νεκρός στο όχημα είναι ο αδερφός του, ο οποίος φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα. Το σενάριο της αυτοκτονίας ενισχύει το γεγονός ότι στο αυτοκίνητο βρέθηκε αλκοόλ.

Όσον αφορά το δεύτερο περιστατικό με το καμμένο αυτοκίνητο και το απανθρακωμένο πτώμα στη Βουλιαγμένη και συγκεκριμένα στην παραλία Καβουρίου οι έρευνες παραμένουν στο σκοτάδι αν και αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι το πιθανότερο σενάριο είναι να πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.

Το καμμένο όχημα βρέθηκε στις 5:20 όταν και ενημερώθηκε η πυροσβεστική.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας