Κυριακή - 18 Φεβρουαρίου 2018

Εμφανίστηκε ο «μεσάζων» Παπαδόπουλος; «Ξέρω τον Καμμένο από το 1978, επιλέχθηκα για να εξυπηρετήσω πελάτη»

Εμφανίστηκε ο «μεσάζων» Παπαδόπουλος; «Ξέρω τον Καμμένο από το 1978, επιλέχθηκα για να εξυπηρετήσω πελάτη»

Αγνωστος που τηλεφώνησε στον Γιώργο Τράγκα ισχυρίστηκε πως είναι ο Β. Παπαδόπουλος που εμπλέκεται στην υπόθεση της πώλησης βλημάτων στη Σαουδική Αραβία.

Στο ραδιόφωνο των Παραπολιτικών «εμφανίστηκε» σήμερα ένας άντρας που κατά δήλωσή του είναι ο Βασίλειος Παπαδόπουλος, ενδιάμεσος στην υπόθεση της πώλησης βλημάτων στη Σαουδική Αραβία. Συγκεκριμένα, σήμερα το πρωί ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας πήρε συνέντευξη στη ραδιοφωνική του εκπομπή από κάποιον που πήρε ο ίδιος τηλέφωνο και ισχυρίστηκε ότι είναι ο Βασίλειος Παπαδόπουλος, ωστόσο δεν κατέστη δυνατό αυτό να επιβεβαιωθεί με κάποιον τρόπο. Μάλιστα και ο ίδιος ο δημοσιογράφος που πήρε τη συνέντευξη διατύπωσε τις αμφιβολίες του...

Οσον αφορά στο τι είπε ο κ. Παπαδόπουλος: Χαρακτήρισε μεγάλο το βάρος της αλήθειας και είπε ότι ούτε σταρ είναι, ούτε μεσάζων, προσθέτοντας ότι «το καθεστώς μας επιτρέπει στους ανθρώπους να πουλάνε και να αγοράζουν». Ειδική αναφορά έκανε και στις αιτιάσεις του Πάνου Καμμένου στον πατέρα του, Ηλία Παπαδόπουλο, αλλά και στις σχέσεις του με τον κ. Γρυλλάκη τις οποίες και επιβεβαίωσε δηλώνοντας ότι ήταν μαζί.

Κάποια στιγμή θυμήθηκε και την αγορά του πρώτου του αυτοκινήτου! «Το 1978 κατέβηκα στην Αθήνα με τον Ηλία Καμμένο και πήρα το πρώτο μου αυτοκίνητο». Οσον αφορά το γιατί επιλέχθηκε για την πώληση των βλημάτων απάντησε: «Εγώ δεν επιλέχθηκα τυχαία να κάνω μια εργασία, επιλέχθηκα γιατί είμαι επιχειρηματίας και για να εξυπηρετήσω κάποιον πελάτη». Πρόσθεσε τέλος ότι είναι οικογενειάρχης, έχει τρία παιδιά, και μια γυναίκα την οποία λατρεύει.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας