Παρασκευή - 23 Φεβρουαρίου 2018

Μαρκόπουλο: Άντρας βρήκε τη γυναίκα και την κόρη του νεκρές

Μαρκόπουλο: Άντρας βρήκε τη γυναίκα και την κόρη του νεκρές

Όπως είπε στην αστυνομία η 51χρονη σύζυγός του, τον κλείδωσε στο υπόγειο.  Οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο να έχει σκοτώσει η 51χρονη τη 17χρονη και στη συνέχεια να αυτοκτόνησε.

Ένα τραγικό φονικό συνέβη χτες το βράδυ στο Μαρκόπουλο Αττικής, όταν ένας πατέρας αντίκρισε τη σύζυγο και την κόρη του νεκρές.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε στην αστυνομία ο 53χρονος, όταν χρειάστηκε να κατέβει στο υπόγειο για κάτι δουλειές, η 53χρονη σύζυγός του, βρήκε την ευκαιρία και τον κλείδωσε μέσα.

Όταν μετά από αρκετή ώρα και, ακούγοντας φωνές, από το υπόλοιπο σπίτι, κατάφερε ο άνδρας να βγει από το υπόγειο, ανέβηκε πάνω και βρήκε τη σύζυγό του και τη 17χρονη κόρη τους νεκρές.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι αστυνομικοί εξετάζουν το ενδεχόμενο να έχει σκοτώσει η 51χρονη τη 17χρονη και στη συνέχεια να αυτοκτόνησε.

Δίπλα στις δύο σορούς βρέθηκε μαχαίρι, το οποίο πιθανολογείται ότι είναι το αντικείμενο της δολοφονίας.

Η αστυνομία αναμένεται να ερευνήσει και τα αίτια που πιθανόν να οδήγησαν τη μητέρα σε μία τέτοια πράξη. Όπως γνωστοποιήθηκε η 51χρονη φέρεται να αντιμετώπιζε ψυχολογικά προβλήματα.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας