Σάββατο - 24 Φεβρουαρίου 2018

ΝΤΡΟΠΗΗΗΗ...ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ "ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ" ΜΑΣ...

ΝΤΡΟΠΗΗΗΗ...ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ "ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ" ΜΑΣ...

Παίκτες, παράγοντες, προπονητής, 2-3 δημοσιογράφοι...

Γυρίστε τους πάλι πίσω όλους αυτούς τους τύπους που ισχυρίζονται ότι παίζουν για την ελληνική σημαία.

Image result for ΕΛΛΑΔΑ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ
Κάποιοι εξ αυτών μπορεί να έχουν τις καλύτερες προθέσεις,κάποιοι να είναι αδιάφοροι,κάποιοι μπερδεμένοι ,κάποιοι κάτι άλλο κλπ.

Image result for ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ

Ηταν προφανές στο παιχνίδι με την Φινλανδία ότι δεν έπαιζαν για την ελληνική σημαία, αλλα για κάτι άλλο. Ισως για τις ομάδες τους, ίσως για τα συμβόλαιά τους, ίσως γιατί έχουν τον εγωϊσμό του καλύτερου, αλλά όχι ως προς τους αντιπάλους, αλλά ως προς τους συμπαίκτες τους, που προέρχονται η παίζουν σε αντίπαλες ομάδες.

Ο προπονητής θλιβερά λίγος για να tους εμπνεύσει, να τους αναγκάσει να δείξουν την πραγματική αξία τους και όχι αυτό που έδειξαν, και το οποίο απέχει από αυτή την πραγματική αξία παρασάγγας.

Image result for ΜΙΣΣΑς

Είναι αδιανόητο θέαμα να προσπαθούν να δείξουν ατομική αξία, ατομική μαχητικότητα με αντιαθλητικά φάουλ -μαχαιριές για την εθνική. Καμία ομάδα σε αυτό το πρωτάθλημα (και όχι "τουρνουά") δεν είχε το αντιαθλητικά ατομικό θέαμα που παρουσίασε η Ελλάδα, ιδιαίτερα στην 4η περίδο του αγώνα με την Φινλανδία.

Και αν κερδίσουν την Πολωνία, πράγμα απίθανο με αυτή την νοοτροπία και αυτό τον τρόπο παιχνιδιού δεν θα κάνουν βήμα παραπέρα.

Image result for ελλαδα φινλανδια μπασκετ

Το προφανές: Μετά την αποχώρηση του πρωταθλητή του ήθους και της Ευρώπης Διαμαντίδη και του πρωταθλητή Ευρώπης Σπανούλη, πολλοί Ελληνες παίκτες προσπαθούν να γίνουν ηγέτες στη θέση τους και στα μάτια των Αγγελόπουλων και του Γιανακόπουλου, ώστε πάνω τους να χτιστούν οι ομάδες αυτών των επιχειρηματιών στο μέλλον,να γίνουν "αρχηγοί" στις ομάδες κλπ.

Μέχρι να το πετύχει κάποιος με την αξία του, ο ανταγωνισμός τους θα ευτελίζει μια ομάδα που λεγόταν "η επίσημη αγαπημένη" και την οποία σεβόταν όλοι στο μπασκετικό στερέωμα.

Image result for διαμαντιδης σπανουλης εθνικη

Ντροπή...Για αυτούς τους αγώνες ας τους στείλουν στα σπίτια τους με τη ρετσινιά των ανάξιων να εκπροσωπήσουν τη σημαία.
Στο επόμενο να προειδοποιήσει κάποιος, μήπως όποιος έχει φιλότιμο να πληρώσει μια αποζημίωση για την ψυχική οδύνη των Ελλήνων, που άλλα έβλεπαν επι χρόνια...

Related image

Αλήθεια με ποιά κριτήρια επέλεξαν αυτόν τον προπονητή, ο οποίος περισσότερο έμοιαζε με έναν μπάρμπα στο καφενείο, όπου βρίσκει τους ρεπόρτερ και κάνουν κριτική μπαρμπάδικη στα όποια και όποιον βλέπουν στην τηλεόραση.
Ο Γιαννάκης πέτυχε γιατί ναι μεν είχε και τις δημόσιες σχέσεις στους ρεπόρτερ, αλλά κανένας Σλούκας, κανένας Παππάς, κανένας Παπαπέτρου και κανένας Πρίντεζης η Μπουρούσης δεν θα μπορούσε να αγνοήσει αυτά που θα του έλεγε. Γιατί ο Γιαννάκης ήταν σε όλα καλύτερός τους.
Ο Μίσσας τι ακριβώς έχει πετύχει ως προπονητής;

Image result for ΕΛΛΑΔΑ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΜΙΣΣΑΣ

Οι ήττες είναι ο αθλητισμός, ιδιαίτερα ο ομαδικός.
Ο ευτελισμός επειδή αυτά τα παιδιά δεν αντιλαμβάνονται τι σημαίνει εθνόσημο και τι παρέα σε καφετέρια είναι ευτελισμός. Και αν αφορά την εθνική και το εθνικό άθλημα δεν είναι αποδεκτός...

Τι έλεγε π.χ. ο Παππάς ότι θα πετύχει στην εθνική και τι πέτυχε;
Ο Πρίντεζης;
O Μπουρούσης;

Image result for ΠΑΠΠΑΣ ΠΡΙΝΤΕΖΗΣ ΜΠΟΥΡΟΥΣΗΣ

Για ευθύνες θα δείξουν τον διπλανό τους και την ασυνεννοησία. Ο προπονητής θα μιλήσει λέει για το παρασκήνιο στην εθνική. Να ακούσουμε τι θα πει, αλλά θα κρίνουμε αν θα τα πει όλα, αν θα έπρεπε να αντιδράσει αλλιώς, να τα πει νωρίτερα κλπ.

Ψυχραιμία ναι για όλους, Σφαλιάρες γερές οπωσδήποτε σε κάθε υπεύθυνο, όπως και στην κλίκα ρτων παραγόντων και ρεπόρτερ που κουμαντάρουν από το παρασκήνιο...

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας