Κυριακή - 18 Φεβρουαρίου 2018

Οικογενειακή τραγωδία: Σκότωσε με μαχαίρι τον γιο του στο Περιστέρι

Οικογενειακή τραγωδία: Σκότωσε με μαχαίρι τον γιο του στο Περιστέρι

Πατέρας χτύπησε με μαχαίρι τον γιο του πάνω σε καβγά που είχε με τη γυναίκα του. Το παιδί προσπάθησε να προστατέψει την μητέρα του και...

Οικογενειακή τραγωδία εκτυλίχθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Περιστέρι.
Ένας πατέρας χτύπησε με μαχαίρι τον γιο του πάνω σε καβγά, όταν εκείνος προσπάθησε να μπει ανάμεσα σε τσακωμό με την μητέρα του.

Ο πατέρας ο οποίος είναι Αιγυπτιακής καταγωγής, χτύπησε, άθελά του, σε αρτηρία το παιδί, το οποίο τελικά άφησε την τελευταία του πνοή την Τρίτη.

Όλα ξεκίνησαν το βράδυ της Κυριακής, όταν ο πατέρας του 18χρονου, είχε έντονο διαπληκτισμό με την μητέρα του. Το παιδί θέλησε να μπει ανάμεσά του προκειμένου να λήξει ο καβγάς. Ο πατέρας εκείνη την ώρα κρατούσε ένα μαχαίρι, με το οποίο τραυμάτισε τον γιο του. Αμέσως μαζί με την μητέρα του τον μετέφεραν στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Ο νεαρός έδωσε μάχη, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε να κρατηθεί στην ζωή και ξεψύχησε την Τρίτη.

Ο πατέρας συνελήφθη από τους αστυνομικούς για ανθρωποκτονία από αμέλεια, όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά δεν είχε ανθρωποκτόνο πρόθεση.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας