Τετάρτη - 19 Απριλίου 2017
03:20

Αθήνα

Wednesday, 12 April 2017 11:58

Παραδόθηκε ο δολοφόνος του 24χρονου, Ανώγεια Κρήτης: «Δεν τον πυροβόλησε με ένα όπλο αλλά…». Εξελίξεις σοκ

Παραδόθηκε ο δολοφόνος του 24χρονου, Ανώγεια Κρήτης: «Δεν τον πυροβόλησε με ένα όπλο αλλά…». Εξελίξεις σοκ

Ποιες οι σοκαριστικές εξελίξεις για τον δολοφονο του 24χρονου στα Ανώγεια Κρήτης;

Αίθουσα Σύνταξης

Παραδόθηκε ο 54χρονος που πυροβόλησε και τραυμάτισε θανάσιμα τον 23χρονο Μανώλη Στρατάκη στη διάρκεια καβγά για κτηματικές διαφορές στα Ανώγεια της Κρήτης.

Όπως αναφέρει το cretalive ο δράστης του φονικού κατευθύνεται συνοδεία αστυνομικών, αυτήν την ώρα, στο Ρέθυμνο.

Εν τω μεταξύ την πρόθεση του εντολέα του να παραδοθεί και να λογοδοτήσει στην ποινική δικαιοσύνη για το θάνατο του Μανώλη Στρατάκη μετέφερε χθες, Τρίτη, με δηλώσεις του ο κ. Γιώργος Κοκοσάλης, εκ των συνηγόρων υπεράσπισης του 54χρονου.

Στη δήλωσή του ο κ. Κοκοσάλης ανέφερε: «Η υπεράσπιση διαβεβαιώνει πάσα κατεύθυνση ότι ο εντολέας μας δεν έχει καμία πρόθεση φυγοδικίας.

Αντίθετα θέλει να παραδοθεί και να λογοδοτήσει στην ποινική δικαιοσύνη εκθέτοντας τους ισχυρισμούς του. Και για την πρόθεση του αυτή έχουν ενημερωθεί αρμοδίως οι αστυνομικές αρχές».

Με μεγάλη προσοχή, διακριτικότητα αλλά και με επιφυλάξεις συνεχίζεται από την αστυνομία η έρευνα της αιματηρής συμπλοκής στα Ανώγεια που είχε ως συνέπεια ένας νέος άνθρωπος 23 ετών, ο Μανώλης Στρατάκης, να πέσει νεκρός από τα πυρά συγγενή του κατά τη διάρκεια ενός καβγά που ξεκίνησε για τα βοσκοτόπια.

Το κλίμα στο χωριό συνεχίζει να είναι βαρύ και η παρουσία της Αστυνομίας ισχυρή, καθώς ακόμα δεν έχει καταλαγιάσει ο φόβος για αντίποινα από την πλευρά της οικογένειας του θύματος.

Ο πόνος είναι ασήκωτος και όλοι προσπαθούν να συνέλθουν από το σοκ που έχει προκαλέσει το αιματηρό περιστατικό αλλά όπως φαίνεται, για να γίνει αυτό, θα πάρει πολύ χρόνο.

Κατά την αυτοψία της ΕΛ.ΑΣ στο χώρο όπου διαδραματίστηκε το τραγικό συμβάν, βρέθηκαν στοιχεία που από τη μία βοηθούν να φτάσουμε στην άκρη του νήματος από την άλλη περιπλέκουν την κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει κάλυκες τριών διαφορετικών μετρημάτων, δηλαδή από τρία διαφορετικά όπλα, γεγονός που προκαλεί ερωτήματα και κάνει τους Αξιωματικούς να πιστεύουν ότι ο 54χρονος που αναζητείται, ίσως να μην ήταν ο μόνος που πυροβόλησε. Είναι περίπλοκη υπόθεση, είπε στο ekriti αστυνομικός που έχει εικόνα των ερευνών.

Τέλος, οι ίδιες πληροφορίες λένε ότι δικηγόρος από το Ηράκλειο επικοινώνησε με Αξιωματικό της ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να διασφαλίσει στο ακέραιο την επιτυχή παράδοση του 54χρονου που μέχρι στιγμής και σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της Αστυνομίας, είναι εκείνος που αναζητείται για το αιματηρό συμβάν.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας