Σάββατο - 24 Φεβρουαρίου 2018

ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΤΗΝΟΣ ΚΑΙ ΓΕΡΟΞΕΚΟΥΤΗΣ ΒΙΑΣΤΗΣ!

ΠΑΤΕΡΑΣ ΚΤΗΝΟΣ ΚΑΙ ΓΕΡΟΞΕΚΟΥΤΗΣ ΒΙΑΣΤΗΣ!

Ο ένας εξέδιδε την 10χρονη κόρη του, ο άλλος βίαζε...

Ετοιμαστήκαμε να γράψουμε για το θέμα που έχει αναχθεί σε "μεγα" τις τελευταίες ημέρες. Δηλαδή το κόλπο ακροδεξιών φυραμάτων, τα οποία γράφουν τη λέξη "δημοκρατία" με σβάστικα γιατί είναι αρχαίο ελληνικό σύμβολο, με το οποίο προσπαθούν να "δικαιώσουν" τις ακροδεξιές επιλογές τους.

Image result for δημοκρατια

Δηλαδή την εξίσωση του Στάλιν με τον Χίτλερ, αυτόν τον Χίτλερ που πήρε μαθήματα από τις γενοκτονίες των Τούρκων και τις έκανε ανατριχιαστικές και πολύ μεγαλύτερες κατά Εβραίων (6 εκατομμύρια σφαγιάστηκαν, βιάστηκαν, τεμαχίστηκαν, λεηλατήθηκαν με τοπικούς γερμανοτσολιάδες παντού...) αθίγγανων, αριστερών, ομοφυλοφίλων κλπ.

Image result for χιτλερ σταλιν

Από την άλλη ορισμένοι που γράφουν τη λέξη "δημοκρατία" με το αίμα από "τις ζωές των άλλων" βρήκαν ευκαιρία να ισχυριστούν ότι είναι συκοφαντίες τα γκουλάγκ και ο δικός μας Ζαχαριάδης και μερικές χιλιάδες πολιτικοί πρόσφυγες μετά τον Εμφύλιο πέθαναν φυσιολογικά σε κάποιο παραδεισένιο μέρος της απέραντης και υπερχειλίζουσας από ανέσεις Σιβηρίας.

Image result for σταλιν

Αλλά παραιτηθήκαμε από το μέγα "θέμα" γιατί μας ήρθε μια δικαστική απόφαση από τη Λάρισα με την οποία ένας δικαστής δίνει τα πολύ μικρά παιδιά "μιας καλής μητέρας που τα αγαπάει" στον...πεθερό της γιατί είναι παλαιός δικηγόρος της πόλης με γιό δικηγόρο και η μάνα των παιδιών είναι απο γερμανό πατέρα και ελληνίδα μάνα και τολμάει να έχει άποψη για το πως πρέπει να μεγαλώσει τα παιδιά της ...αυτή ξένη...

Μόλις τελειώσαμε την ανάγνωση έμπλεοι οργής και αγανάκτησης για τις νομικές ασυναρτησίες με τις οποίες κρύβεται έντονος ρατσισμός και μισογυνισμός, σκεπτόμενοι ότι δεν έφτασε καθόλου τυχαία αυτή η κοινωνία στο σημερινό χάλι, και στη ...ΘΕΟΠΟΙΗΣΗ του απατεώνα Σώρρα μας ήρθε μια πιο πρακτική επιβεβαίωση από την Κάλυμνο.

Image result for svras
Δυο αρσενικά τέρατα έδειξαν πως αντιμετωπίζονται τα παιδιά. Αυτό γίνεται για πολλοστή φορά στην Ελλάδα, όπου η ατιμωρησία ουσιαστικά είναι κανόνας (και) για τέτοια θέματα.

Στα ελληνικά ΜΜΕ θα βρεί κανείς συχνές αναφορές για κράτη μπανανίες, όπου τα παιδιά και οι γυναίκες θεωρούνται μόνο σεξουαλικά αντικείμενα ή τζάμπα εργατικά χέρια. Γράφουν για την Ινδία, μουσουλμανικές περιοχές κλπ.
Πριν από χρόνια απαγορευόταν να γραφεί το όνομα κάποιου που ήταν υπό κατηγορία για σεξουαλική κακοποίηση παιδιού.

Τα κρούσματα πολλαπλασιάζονταν με γεωμετρική πρόοδο και η Ελλάδα πήγαινε να αποκτήσει σύνορα με την...Ινδία και την Ταυλάνδη, στην οποία Ελληνες πλούσιοι πήγαιναν γιατί ήταν νόμιμη η σεξουαλική πράξη (βιασμός) και με 10χρονα...

Image result for βιαστες ανηλίκων
Τότε μας είχε ξεφύγει σε μια παρένθεση το όνομα ενός καθηγητή, ο οποίος είχε κατηγορηθεί για σεξουαλική επίθεση στην 8χρονη κόρη του.

Μπήκε στην εφημερίδα γράφαμε για διαμαρτυρία και ήταν πολύ ...φιλικός.
Οταν θεώρησε ότι μιλούσε σε ευήκοα ώτα μας άφησε με το στόμα ανοιχτό λέγοντας:
"Κορίτσι είναι. Απλώς εγώ έκανα αυτό που θα έκανε κάποιος άλλος αργότερα..."
Πέθανε-ευτυχώς- πριν προλάβει να βάλει την κόρη του στη βάσανο του ακροατηρίου.

Image result for βιαστες ανηλίκων

Η ελληνική Πολιτεία ευρισκόμενη σε προφανή δυσαρμονία με το λαϊκό αίσθημα και τα γεωμετρικά αυξανόμενα κρούσματα κακοποίησης παιδιών από γονείς-τέρατα προχώρησε στην δημοσιοποίηση των ονομάτων και φωτογραφιών με την παράκληση μάλιστα, όποιος γνωρίζει κάτι να το καταθέσει ανώνυμα.

Αυτό γιατί τα στόματα δεν ανοίγουν και τα παιδιά απλά είναι τρομοκρατημένα.
Υπάρχει μια πρόοδος, αλλά η Δικαιοσύνη αντιμετωπίζει εξαιρετικά χαλαρά και με μέγιστη επιείκεια υποθέσεις στις οποίες θα έπρεπε να επιβάλει τις μέγιστες των ποινών, χωρίς κανένα παραθυράκι.
Την ώρα λοιπόν που ετοιμαζόμαστε να γράψουμε για το κατα πόσο ήταν παράδεισος η σταλινική επικράτεια και τα κολπάκια για να παρουσιαστούν με τη λεοντή του δημοκράτη τα ακροδεξιά φυράματα αποκαλύφθηκε η ταυτότητα δυο τεράτων που σκότωσαν ουσιαστικά ένα 10χρονο κοριτσάκι με 4ετή βασανισμό.

Ο βιαστής της 14χρονης στην Κάλυμνο και ο (πα)τέρας που εξέδιδε την κόρη του για λίγα ευρώ

Το ένα τέρας, αυτό που δεν πρέπει να δει φως ελευθερίας για την υπόλοιπη ζωή του είναι ο πατέρας της μικρής, ετών 41.
Το άλλο τέρας ήταν αυτός που επι τέσσερα χρόνια βίαζε τη μικρή και έδινε τα λεφτά στον πατέρα της μαζί με "χαρτζηλίκι" 5 ευρώ για το θύμα. Ετών 67.
Τόπος δράσης τους η Κάλυμνος.
Προσέξτε ότι οι γονείς των δυο τεράτων είχαν τα ίδια μικρά ονόματα, τα ονόματα του Πανορμίτη, αλλά ούτε αυτό επηρέασε και τα δυο τέρατα.

Αξιο επαίνου είναι ότι την καταγγελία έκαναν και οι δυο μαζί, οι αδελφές του τέρατος-πατέρα και προφανώς έβαλαν στην αγκαλιά τους το τραγικό παιδάκι.

Το ένα τέρας, ο πατέρας, έχει το όνομα Ελευθέριος Αγγελινάκης (...) του Πανορμίτη και της Καλλιόπης, με ημερομηνία γέννησης 3/8/1976.

Το άλλο τέρας, ο γεροβιαστής έχει το όνομα Ιωάννης Κουλιανός, του Πανορμίτη και της Βαρβάρας, γεννημένος το 1950 στην Κάλυμνο.


Οι φωτογραφίες τους με την παράκληση της Αστυνομίας, όποιος γνωρίζει κάτι παραπάνω να σπεύσει ανώνυμα.

Η δική μας παρατήρηση: Θα παρακολουθήσουμε και αυτή τη δικαστική διαδικασία να δούμε αν θα τιμωρηθούν με την εσχάτη (για το αδίκημα αυτό) των ποινών...

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας