Σάββατο - 24 Φεβρουαρίου 2018

Πάτρα: Φορτηγό μετέφερε πάνω από 5.660.000 λαθραία τσιγάρα!

Πάτρα: Φορτηγό μετέφερε πάνω από 5.660.000 λαθραία τσιγάρα!

Το φορτηγό εντοπίστηκε σε έλεγχο λιμενικών στο λιμάνι της Πάτρας με 283.240 πακέτα λαθραίων τσιγάρων - Συνελήφθη ο 39χρονος αλλοδαπός οδηγός του.

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι λιμενικοί, όταν είδαν τις τεράστιες ποσότητες λαθραίων τσιγάρων σε φορτηγό που εντόπισαν χθες το απόγευμα στο λιμάνι της Πάτρας. Το φορτηγό μετέφερε 283.240 πακέτα λαθραίων τσιγάρων, τα οποία περιείχαν 5.664.800 τσιγάρα. Οι λιμενικοί συνέλαβαν άμεσα τον 39χρονο αλλοδαπό οδηγό του.


Σύμφωνα με την ανακοίνωση του λιμενικού σώματος, έγινε έλεγχος στο νότιο λιμένα Πάτρας, από στελέχη της Περιφερειακής Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών και με τη συνδρομή μηχανήματος X-RAY VAN του τοπικού λιμεναρχείου, σε μεγάλο φορτηγό, το οποίο αποτελούνταν από τράκτορα και επικαθήμενο.
 Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε το λαθρεμπόριο τσιγάρων. Σε χώρο του επικαθήμενου υπήρχαν κρυμμένες 27 παλέτες με γιαούρτια που περιείχαν όμως 28.324 κούτες τσιγάρων με 283.240 πακέτα, τα οποία είχαν 5.664.800 τσιγάρα, διάφορων επωνυμιών, για τα οποία ο 39χρονος οδηγός δεν διέθετε νόμιμα παραστατικά κατοχής και διακίνησης.Το φορτηγό είχε προορισμό λιμάνι της Ιταλίας και θα φορτώνονταν σε επιβατηγό πλοίο.  

Το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, που διενεργεί την προανάκριση κατά την αυτόφωρη διαδικασία, κατάσχεσε την τεράστια ποσότητα λαθραίων τσιγάρων, το φορτηγό, το χρηματικό ποσό των 325 ευρώ και ένα κινητό τηλέφωνο.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας