Δευτέρα - 15 Μαΐου 2017
Παρασκευή, 12 Μαΐου 2017 12:59

Σέριφος: Έπιασε δύο τεράστιους τόνους συνολικού βάρους 470 κιλών. Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Σέριφος: Έπιασε δύο τεράστιους τόνους συνολικού βάρους 470 κιλών. Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι ψαράδες, όταν σήκωσαν τα δίχτυα τους, στην Σέριφο - Ψάρεψαν ένα Κιτρινόπτερο τόνο βάρους 270 κιλών και σήμερα ακόμα ένα τόνο, βάρους 200 κιλών περίπου.

Αίθουσα Σύνταξης

Δεν πίστευαν στα μάτια τους οι ψαράδες, όταν σήκωσαν τα δίχτυα τους, στην Σέριφο.

«Τύχη βουνό», δεν μπορείς να το πεις καθώς, σύμπτωση επαναλαμβανόμενη, παύει να είναι σύμπτωση για το γνωστό Καπετάν, Παντελή Αμοργιανό.

Ο ικανότατος ψαράς, μέσα σε δύο ημέρες έχει 2 στις 2 καλές ψαριές, πιάνοντας χτες ένα Κιτρινόπτερο τόνο βάρους 270 κιλών και σήμερα ακόμα ένα τόνο, βάρους 200 κιλών περίπου.

Όπως δήλωσε ο επαγγελματίας ψαράς, ο τόνος ψαρεύτηκε στην Σέριφο, εκεί που συνηθίζει να ψαρεύει μαζί με το πλήρωμα του και παραδόθηκε στην Σύρο, σε φορτηγό-ψυγείο μεταφορικής εταιρείας, για να μεταφερθεί στην Ιχθυόσκαλα Κερατσινίου και στην συνέχεια να πουληθεί στην Ιαπωνία.

Αμέσως οι κάτοικοι της περιοχής συγκεντρώθηκαν στο σημείο για να δουν την εντυπωσιακή ψαριά και να φωτογραφηθούν μαζί του.

Ο Καπετάν Παντελής, είναι από τους Φούρνους Ικαρίας και συγκεκριμένα από το νησί Άγιο Μηνά.

Ο ψαράς καμάρωνε δικαιολογημένα δίπλα στο «θηρίο» για την ψαριά του, γιατί το γευστικότατο ψάρι θα καταλήξει σε πολλά τραπέζια και θα του επιφέρει ένα ικανοποιητικό ποσό τόσο στον ίδιο όσο και την οικογένεια του.

Πηγή: Cyclades24.gr

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας