Παρασκευή - 23 Φεβρουαρίου 2018

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΛΑ...

ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΖΑΦΕΙΡΟΠΟΥΛΟΥ ΑΛΛΑ...

Άλλοι είναι είναι οι εκτελεστές, άλλοι οι εντολείς...

Ξετυλίγεται σιγά-σιγά το κουβάρι της δολοφονίας του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου.

Η Αστυνομία ανακοίνωσε ότι συνέλαβε στην Πάτρα 32 χρονο Αλβανό δραπέτη των φυλακών και εξετάζει με μεγάλη πιθανότητα επιβεβαίωσης να είναι ένας εκ των δυο δολοφόνων του γνωστού δικηγόρου.
Μάλιστα πιθανόν αυτός που κρατούσε το όπλο.

Image result for δολοφονια ζαφειροπουλου

Είναι βέβαιο ότι η Αστυνομία έχει πολύ περισσότερα στοιχεία για έναν ευρύτατο κύκλο "εκτελεστών συμβολαίων" στον οποίο βασικούς ρόλους έχουν μέλη της Αλβανικής Μαφίας, τα οποία μπαινο-βγαίνουν στις φυλακές και "μισθώνονται" για κάθε είδους έγκλημα.
Ζήτημα για την Αστυνομία είναι αν μισθώνονται απο έναν ή περισσότερους και οι "εντολείς" έχουν κοινό στόχο.

Ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος χειριζόταν πολλές και σοβαρές υποθέσεις και είναι αρκετοί αυτοί που δεν θα τον ήθελαν απέναντί τους ως δικηγόρο για πολλούς και διαφορετικούς λόγους.

Αλβανοί "εκτελεστές" είχαν εμπλακεί στην υπόθεση της ΕΝΕΡΓΚΑ και είχαν υποστηρίξει ότι εντολέας τους είναι ο επιχειρηματίας Αρης Φλώρος. Αποστολή τους ήταν η δολοφονία του δικηγόρου της ΔΕΗ Γιώργου Αντωνόπουλου, ο οποίος γλίτωσε και κατήγγειλε ευθέως τον Φλώρο.

Image result for ΕΝΕΡΓΚΑ

Ο Φλώρος που καταδικάστηκε ήδη αρνείται ότι αυτός έβαλε τους Αλβανούς εκτελεστές και ένας εκ των δικηγόρων του ήταν ο Μιχάλης Ζαφειρόπουλος, ο οποίος ανέλαβε κατά καθήκον το βάρος να αποδείξει ότι οι Αλβανοί λένε ψέμματα.
Η αποστολή του ήταν εξαιρετικά δύσκολη:

Image result for Αρης Φλώρος
1) γιατί τα στοιχεία είναι συντριπτικά υπέρ των ισχυρισμών των Αλβανών και
2) γιατί η Αλβανική Μαφία αντιδρά ωμά.

Η υπόθεση είναι εξαιρετικα περίπλοκη από την αρχή της και τα λεφτά για τον Αρη (Φλώρο) ήταν πολλά.

Image result for ΣΤΑΥΡΟΣ ΨΥΧΑΡΗΣ

Ο πατέρας Φλώρος είχε φτάσει μέχρι τον Σταύρο Ψυχάρη και είχε προκληθεί σάλος από τα μηνύματα που αντάλλασσαν με αίτημα του Φλώρου να "φάει" ο Ψυχάρης μέσω Σαμαρά τον Υφυπουργό Παπαγεωργίου απο τη θέση εκείνη.
Ο Ψυχάρης παραδέχθηκε στην ανακριτή τα μηνύματα, αλλά απέδωσε τις υποσχέσεις προς τον Φλώρο σε προσπάθεια να τον...αποφύγει.

Ο δικηγόρος της ΔΕΗ είχε εμπλακεί με περίεργο τρόπο στο στόχαστρο.
Αρχικά του έστειλαν την Αστυνομία με τηλεφώνημα ότι οπλοφορεί, αυτό δεν διαπιστώθηκε και οι Αλβανοί εκτελεστές τον περίμεναν έξω από το σπίτι του δίπλα στη βίλα του Γιώργου Παπαδάκη (ΑΝΤΕΝΝΑ) στην Πεντέλη.
Ο δικηγόρος βγήκε το πρωί με μια τσάντα γεμάτη...λεφτά! Είχε 30.000 ευρώ. Τον πυροβόλησαν στο κεφάλι του πήραν (;) την τσάντα και έφυγαν. Ευτυχώς εκείνος γλίτωσε και μίλησε.Στον Ζαφειρόπουλο ποιό ήταν το κίνητρο;
Του ζήτησαν να μην κατηγορεί τους Αλβανούς;
Υπήρχε και οικονομικός εκβιασμός;
Ηταν για την υπόθεση της ΕΝΕΡΓΚΑ ή μήπως θα ήταν ένα καλό άλλοθι να βάλουν αυτούς τους Αλβανούς για να στρέψουν αλλού την προσοχή, αν και ο πραγματικός εντολέας ήταν άλλος;
Η μήπως οι αφανείς εντολείς ήταν περισσότεροι του ενός και δεν το γνώριζαν κάν οι Αλβανοί;

Image result for ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟς ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ

Η λογική των ερωτημάτων εκπορεύεται από τους ίδιους τους Αλβανούς.
Στην υπόθεση της ΕΝΕΡΓΚΑ είχαν καταθέσει ότι τους πλησίασε ένας κύριος Αρης με κουστούμι και συνοδεία, τους πρόσφερε 100.000 να σκοτώσουν τον συγκεκριμένο δικηγόρο και τόσο απλά έκλεισε η δουλειά. Μάλιστα τα χρήματα δεν τα πήραν καν γιατί ο κ. Αρης του είπε ότι δεν έκαναν τη δουλειά! Τόσο απλά...

Σας φαίνεται απίστευτο να εκτελούνται άνθρωποι με τόσο απλή διαδικασία που δεν περιλαμβάνει ούτε καν "τσεκάρισμα" του ποιός πραγματικά κρύβεται πίσω απο μια εντολή ;
Σας παραπέμπουμε στο ρεπορτάζ που δημοσιεύσαμε με τίτλο "Ετσι είναι αυτοί που σκότωσαν (και) τον Μιχάλη Ζαφειρόπουλο" και αναφέρεται στην ιστορία ενός εκτελεστή με αγγελικό πρόσωπο στις ΗΠΑ.

Υποστηρίζει ότι δολοφόνησε πάνω απο 200 άτομα με μια απλή αμοιβή σε φάκελλο και φωτογραφία του θύματος. Ουτε καν νοιαζόταν για την πραγματική ταυτότητα αυτού που έδινε το φάκελλο με τα χρήματα και τη φωτογραφία...

Ο Richard Kuklinski ήταν ο πιο διαβόητος εκτελεστής της Μαφίας

Και ο Τζων Κέννεντι δολοφονήθηκε από τον απλό εκτελεστή Οσβαλντ, τον οποίο δολοφόνησε στη συνέχεια ο απλός εκτελεστής Ρούμπι.

Image result for οσβαλντ
Πολλές δολοφονίες σημαινόντων προσώπων της πολιτικής, της επιχειρηματικότητας, της δικηγορίας, της δημοσιογραφίας έγιναν από εκτελεστές, οι οποίοι αγνοούσαν αν τα χρήματα τα έδινε ένας η περισσότεροι που θα είχαν κοινό συμφέρον να βγει από τη μέση κάποιος "ενοχλητικός".

Π.χ. την δημοσιογράφο της Μάλτας είχαν πολλοί συμφέρον να βγει απο τη μέση. Απο τον πρωθυπουργό της Μάλτας μέχρι σημαντικούς επιχειρηματίες που είχαν ενοχληθεί απο την έρευνά της.

Μάλτα:Η 53χρονη δημοσιογράφος σκοτώθηκε με τηλεχειριζόμενη βόμβα

Ο μεγαλοδικηγόρος Φόστερ στην Ουάσιγκτον βρέθηκε νεκρός με μια σφαίρα ενώ πήγε για τζόκιγκ στο άλσος έξω απο το σπίτι του.
Πολλοί ειχαν συμφέρον να κλείσει το στόμα του, καθώς ήταν δικηγόρος σε πολύ σοβαρές υποθέσεις και συγκρούσεις επιχειρηματιών, ενώ ήταν και προσωπικός φίλος και σύμβουλος της Χίλαρυ Κλίντον...

Εν κατακλείδι: Η δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου μπορεί να αποδειχθεί ότι πραγματοποιήθηκε απο Αλβανούς εκτελεστές συμβολαίων, αλλά το βάθος και τα προσωπα που θα μπορούσαν να δώσουν την εντολή είναι ερώτημα αν θα βγουν ποτέ στην επιφάνεια...

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας