Σάββατο - 24 Φεβρουαρίου 2018

ΘΑ ΜΥΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ "ΤΡΩΜΕ" ΘΑΝΑΤΟ ΓΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ!

ΘΑ ΜΥΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ "ΤΡΩΜΕ" ΘΑΝΑΤΟ ΓΙΑ ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΑΤΤΙΚΗ!

Aτύχημα η μαφιόζικη δραστηριότητα χτύπησε το μεγαλύτερο λιμάνι της Μεσογείου στην πιο κρίσιμη στιγμή;

"Το ερώτημα αυτό θα το απαντήσουν οι πραγματογνώμονες και η νομική μας υπηρεσία" είπε στα Ntokoumenta .gr η k. Νάνου, Δήμαρχος του ιστορικότερου νησιού-μνημείου της χώρας, της Σαλαμίνας, η οποία χτυπήθηκε τη χρονιά που πήγε ο Κυριάκος να της κάνει πρωτοχρονιά και ο Αλβέρτος του Μονακό εκδήλωσε το ενδιαφέρον να θέσει υπό διεθνή φροντίδα και προστασία το νησί "που έσωσε την Ευρώπη κατά την ναυμαχία του Σεπτέμβρη του 480 π.χ....

Το λιμάνι του Πειραιά, το μεγαλύτερο λιμάνι της Μεσογείου πωλήθηκε στην κινεζική COSCO, η οποία υπόσχεται καθαρές δουλειές, τεράστια εμπορική κίνηση και καμία συμμετοχή της κινεζικής Μαφίας τριγύρω του.
Πράγματι το λιμάνι αρχίζει να κινείται περισσότερο.Ολοι βλέπουν τα τεράστια φορτηγά που γεμίζουν το λιμάνι εμπορεύματα, τα πλοία που φορτοεκφορτώνουν και φεύγουν.

Image result for λιμανι πειραια

Ομως οι πιο πολλοί απο μας βλέπουμε μόνο τα τεράστια κρουαζερόπλοια που γυαλίζουν και φέρνουν τουρίστες για την Ακρόπολη, για τον Μαραθώνα και τη Σαλαμίνα.
Η Αττική πανηγυρίζει γιατί η Αθήνα το 2017 θα φιλοξενήσει περίπου 5 εκατομ τουρίστες, όταν πριν μερικά χρόνια δεν έφτανε ούτε το μισό εκατομμύριο...

Στην απαξιωμένη Σαλαμίνα, που έβρισκε κανείς μόνο αθίγγανους, οι βίλες σκαρφαλώνουν στα βουνά και τα δάση της ετοιμάζονται να γίνουν παρανάλωμα, ώστε να βρουν χώρο βίλες, καθώς η υποθαλάσσια σήραγγα πάει σε διαγωνισμό ανάθεσης.
Στο λιμάνι της ακούει κανείς "ξένα" καθώς οι τουρίστες κάνουν απόβαση και στα νότια παράλια θα βρει "σπιταρώνες" με σημαίες Γερμανίας, Πολωνίας κλπ
Λίγοι έχουν προσέξει ότι το λιμάνι του Πειραιά επεκτάθηκε μέχρι την ...Αιγινα.

Ναι...Είναι πολλά τα μικρά και μεγάλα πλοία που αγκυροβολούν ανοιχτά και παίρνουν μέρος σε μεγάλες δουλειές.
Τα πλοία αυτά και άλλα επισκευάζονται αλλά και ανεφοδιάζονται...Οι δουλειές στην περιοχή αυξάνονται, τα εμπορικά μερίδια είναι πολύ μεγάλα.
Λέγεται μετ επιτάσεως ότι οι "μεγάλοι θαλάσσιοι παίκτες" Ελληνες και μη ενδιαφέρθηκαν ήδη για την εμπορική "πίτα" μέσα και έξω από το λιμάνι και έχουν ήδη αποκτήσει πολιτικές πλάτες για να οργανωθούν.

Image result for βιλεσ σαλαμινα

Είναι όμως και νωρίς να φανούν, αλλά και σε μερικές δουλειές δεν θέλουν να φανούν οι μεγάλοι και αναθέτουν σε μικρούς και το "φαίνεσθαι" και τις βρομικες δουλειές που αφήνουν μεγάλα κέρδη.
"Είναι έντονη η φημολογία ότι και ο Κοντούρης είχε πίσω του κάποιους μεγάλους που έκανε δουλειές γι αυτούς. Οχι έναν, αλλά περισσότερους."
Ο Κουντούρης είναι ο "πλοιοκτήτης" που έκανε τον Σαρωνικό κόλαση ρύπανσης.

"Μην ακούτε τι λένε. Αυτή η παραλία ούτε σε δυο χρόνια δεν θα είναι καθαρή για μπάνιο" μας είπε μέλος του συνεργείου που καθαρίζει την ωραιότερη παραλία της Γλυφάδας σε επιτόπιο ρεπορτάζ που κάναμε.
Ο Αγιος Κοσμάς μυρίζει σαν να μπαίνει κανείς σε αμπάρι πετρελαιοφόρου και η παραλία ξερνούσε το Σαββατοκύριακο πίσσα σωρηδόν...
Κι όμως...Μερικοί αποτόλμησαν, αγνόησαν τις οδηγίες των γιατρών και μπήκαν στη θάλασσα ή ξάπλωσαν στις παραλίες με την πίσα!!!
Θα περιμένουν αυτού του τύπου οι άνθρωποι δυο χρόνια; Ούτε δυο μήνες...

Image result for ΚΟΥΝΤΟΥΡΗΣ ΑΓΙΑ ΖΩΝΗ

Είναι βέβαιο ότι κάποιοι απο αυτούς θα πάθουν ανεπνόρθωτη βλάβη της υγείας τους και χωρίς "μέσο" θα πάνε άκλαυτοι...
Αλλοι θα πάθουν από τα ψάρια...Κυριακή μεσημέρι ανοιχτά της Γλυφάδας ...ψάρευαν και ας μύριζε πετρέλαιο από την ....Πεντέλη.
Τα ψάρια που θα πιάσουν δεν γράφουν πάνω τους που πιάστηκαν. Και κάποιοι θα τα φάνε ανύποπτοι και κάποιοι εξ αυτών οι "ευπαθείς" θα καταλήξουν σε κάποιο νοσοκομείο...