Σάββατο - 24 Φεβρουαρίου 2018

Τρίπολη: Τζάμπα βενζίνη σε πρατήριο

Τρίπολη: Τζάμπα βενζίνη σε πρατήριο

Οδηγοί, επαγγελματίες αλλά και ιδιώτες στην Τρίπολη έκαναν «πάρτι» σήμερα τα ξημερώματα στην Τρίπολη, σπεύδοντας να... φουλάρουν τα οχήματά τους όταν διαπίστωσαν πως υπέστη βλάβη αυτόματος πωλητής βενζίνης.

Δυστυχώς για τους ιδιοκτήτες του πρατηρίου καυσίμων, ο αυτόματος πωλητής βενζίνης μετά τη βλάβη το μηχάνημα εξυπηρετούσε με δωρεάν βενζίνη τα οχήματα που διέρχονταν από το εν λόγω πρατήριο.
Έγινε το αδιαχώρητο, καθώς έπεσε «σήμα», ότι σε ένα βενζινάδικο στην είσοδο της Τρίπολης είχε χαλάσει το μηχάνημα του αυτόματου πωλητή βενζίνης και γέμιζε τα ρεζερβουάρ χωρίς αντίτιμο.

Ουρά είχαν σχηματίσει τα οχήματα γύρω στις 02:00 σύμφωνα με το arcadiaportal.gr.

Υπεύθυνοι της επιχείρησης δήλωσαν πως για το συμβάν κατατεθεί μήνυση.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν, τα οχήματα οι οδηγοί των οποίων έβαλαν βενζίνη από τον αυτόματο πωλητή χωρίς να πληρώσουν, έχουν καταγραφεί από τις κάμερες.

Έτσι, με τα στοιχεία από τις πινακίδες, αλλά ακόμα και με τα πρόσωπα των οδηγών, θα κινήσουν όλες οι νόμιμες διαδικασίες, ώστε οι οδηγοί να καταβάλουν το αντίτιμο της βενζίνης που έβαλαν χωρίς να πληρώσουν.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας