Τρίτη - 20 Φεβρουαρίου 2018

Τρομοκρατική επίθεση στο Εφετείο:Που εστιάζει τις έρευνες η ΕΛΑΣ

Τρομοκρατική επίθεση στο Εφετείο:Που εστιάζει τις έρευνες η ΕΛΑΣ

Οι ζημιές στο κτήριο δεν έχουν αποκατασταθεί ακόμα.

Με βανάκι αντί μοτοσικλέτας λόγω... βροχής οι τρομοκράτες.  Έχουν γιάφκα στα Εξάρχεια, θεωρεί η Αντιτρομοκρατική.  Ερευνάται και γιατί επιλέγουν να χτυπούν κυρίως Δεκέμβριο

Ένα μήνα μετά το βομβιστικό χτύπημα στο Εφετείο Αθηνών οι έρευνες της Αστυνομίας επικεντρώνονται σε 4-5 άτομα των Εξαρχείων που εκτιμάται πως έχουν σχέση με την οργάνωση «Ομάδα Λαϊκών Αγωνιστών» που ανέλαβε την ευθύνη για την τρομοκρατική επίθεση. 

Με ρυθμό χελώνας όμως γίνονται και οι εργασίες αποκατάστασης των ζημιών. Όπως φαίνονται στα φωτογραφικά καρέ που αποκαλύπτει το protothema.gr, τα σπασμένα παράθυρα στις αίθουσες του Εφετείου Κακουργημάτων έχουν καλυφθεί πρόχειρα με μουσαμάδες με αποτέλεσμα δικηγόροι και δικαστές να διαμαρτύρονται καθημερινά καθώς η εκδίκαση των υποθέσεων πραγματοποιείται, όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, σε συνθήκες που θυμίζουν... ιστιοπλοϊκό σκάφος σε κακοκαιρία. 

 ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας