Σάββατο - 24 Φεβρουαρίου 2018

Υπογραφή Συμφωνίας μεταξύ της Ελληνικής Κυβέρνησης, του Ινστιτούτου Παστέρ και του Ελληνικού Ινστιτούτου Παστέρ

Υπογραφή Συμφωνίας μεταξύ της Ελληνικής Κυβέρνησης, του Ινστιτούτου Παστέρ και του Ελληνικού Ινστιτούτου Παστέρ

Τη Δευτέρα, 31 Ιουλίου 2017, και ώρα 12:00 θα υπογραφεί στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού Ινστιτούτου Παστέρ (Βασ. Σοφίας 127, Αθήνα) Συμφωνία μεταξύ της Ελληνικής Κυβέρνησης (Υπουργείο Παιδείας, Έρευνας & Θρησκευμάτων και Υπουργείο Υγείας), του Ινστιτούτο Παστέρ (Γαλλία) και του Ε.Ι. Παστέρ.

Στην τελετή υπογραφής θα παραστούν ο Υπουργός Παιδείας, Κώστας Γαβρόγλου, ο Υπουργός Υγείας, Ανδρέας Ξανθός, ο Αν. Υπουργός Έρευνας και Καινοτομίας, Κώστας Φωτάκης και ο Γάλλος Διευθυντής του Παστέρ, Christian Bréchot.

Η υπογραφή της ελληνογαλλικής Συμφωνίας πραγματοποιείται σε συνέχεια της πρώτης συμφωνίας του 1920, βάσει της οποίας ιδρύθηκε το Ε.Ι. Παστέρ και έχει σκοπό την προαγωγή της Έρευνας και την υποστήριξη της Δημόσιας Υγείας, ιδιαίτερα σε περιόδους επιδημιολογικών κρίσεων.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας