Παρασκευή - 23 Φεβρουαρίου 2018

Ζωοκλέφτες μετανάστες ρήμαξαν τη Μόρια

Ζωοκλέφτες μετανάστες ρήμαξαν τη Μόρια

 

Τους τελευταίους δυο μήνες, είχαν διαπράξει έξι ζωοκλοπές και μια απόπειρα.

Όποτε πεινούσαν, τρύπωναν σε μια κτηνοτροφική μονάδα και σε ένα αγρόκτημα και έκλεβαν πρόβατα, οι μετανάστες που φιλοξενούνται στο hot spot στην περιοχή της Μόριας στη Λέσβο! Τους τελευταίους δυο μήνες, είχαν διαπράξει έξι ζωοκλοπές και μια απόπειρα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που συγκέντρωσαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας Μυτιλήνης από την έρευνα που έκαναν, κοινός παρονομαστής στις αλλεπάλληλες κλοπές ζώων ήταν ένας 32χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία σε βαθμό κακουργήματος και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Μυτιλήνης.

Μαζί του, κατηγορούνται άλλοι τρεις αλλοδαποί που ο μικρότερος είναι 16 χρόνων. Οι τέσσερίς τους είχαν συλληφθεί την περασμένη Πέμπτη, όταν εισέβαλαν για τελευταία φορά στην κτηνοτροφική μονάδα ενός 54χρονου για να κλέψουν πρόβατα, αλλά ο ιδιοκτήτης του αντιλήφθηκε και κάλεσε τους αστυνομικούς. Στις άλλες έξι περιπτώσεις ζωοκλοπής, εμπλέκεται ένας ακόμη μετανάστης, που μέχρι στιγμής είναι αγνώστων στοιχείων.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας