Πέμπτη - 22 Φεβρουαρίου 2018

ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΚΑΙ...ΣΟΦΙΑ Ο ΟΜΙΛΟΣ SMILE-VERGINA TV.

ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΚΑΙ...ΣΟΦΙΑ Ο ΟΜΙΛΟΣ SMILE-VERGINA TV.

Η οικογένεια της "ΒΕΡΓΙΝΑΣ" μεγαλώνει και μάλιστα με ...SMILE από όλους και προς όλους.

Ο ιδιοκτήτης του SMILE TV και διευθυντής του γνωστού και εξαιρτετικά επιτυχημένου τηλεοπτικού σταθμού της Βόρειας Ελλάδας "ΒΕΡΓΙΝΑ" Στέργιος Καλόγηρος απέκτησε το πρώτο εγγονάκι και φρόντισε να μάθουν τη χαρά της οικογένειας στα...πέρατα της ιδιαίτερης και της ...μεγαλύτερης πατρίδας του.Ο γυιός του Κωνσταντίνος με τη συζυγό του Χριστίνα επέλεξαν να βαφτίσουν την μικρή Σοφία-Μαρία στο χωριό του ευτυχισμένου παππού και έδωσαν το όνομα της γιαγιάς.

Στο Μικρό Περιβολάκι,11 χιλιόμετρο από το ιστορικό Βελεστίνο το γλέντι της βάφτισης κράτησε πολλές ώρες και γιαυτό φρόντισαν οι ξακουστοί στα ορεινά της Δυτικής Μακεδονίας... Καλόγηροι (συγγενείς του Στέργιου)με τα κοπάδια των χιλιάδων ζώων.

Image result for ΒΑΦΤΙΣΗ ΕΓΓΟΝΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ

Σε μεγάλο κέντρο της περιοχής οι πολλοί προσκεκλημένοι έμαθαν για καλά τι σημαίνει ψητά αρνιά άριστης ποιότητας και τοπικά φαγητά όλης της γκάμας με όλες τις γεύσεις και για όλες τις(πιθανές) παθήσεις.
Νονοί της μικρής οι προσωπικοί φίλοι του παππού Στέργιου Αδωνις και Ευγενία Γεωργιάδη.

Image result for ΒΑΦΤΙΣΗ ΕΓΓΟΝΗΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΚΑΛΟΓΗΡΟΥ

Στη βάφτιση έδωσαν απο κοντά τις ευχές ο πρώην Υπουργός και βουλευτής Επικρατείας της Ν.Δ. Δημήτρης Σταμάτης,οι βουλευτές της περιοχής κ.κ.Κέλλας,Μπουκώρος,Φωκάς,ο γνωστός δικηγόρος -συγγραφέας Γιώργος Νούλας,ο περιφερειάρχης Κώστας Αγοραστός,ο Δήμαρχος Ρήγα Φεραιου Δημ.Νασίκας οι επικεφαλείς της ΔΕΘ κ.κ.Τζίκας και Ποζρικίδης και πλείστοι άλλοι με αρχηγό τον ...ατάκτων τον προ-πάππο Αρχιτσέλιγκα Κώστα Καλόγηρο που δήλωνε τρισευτυχισμένος για την δισεγγονή που απέκτησε και,όπως μας είπε φιλοδοξεί να της βρει ...καλό γαμπρό!

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας