Παρασκευή - 19 Ιανουαρίου 2018

Δήμος Βερύκιος: Αποκάλεσε «βίζιτα» Ελληνίδα τηλεπερσόνα (ΒΙΝΤΕΟ)

Δήμος Βερύκιος: Αποκάλεσε «βίζιτα» Ελληνίδα τηλεπερσόνα (ΒΙΝΤΕΟ)

«Στην κρίση ευδοκιμούν μερικά αρχαιότατα επαγγέλματα, οι βίζιτες», είπε με το χαρακτηριστικό του τρόπο ο δημοσιογράφος.

Ο δημοσιογράφος και αντιπρόεδρος του Alpha, Δήμος Βερύκιος, είναι γνωστός για τον χειμαρρώδη λόγο του και δεν μασάει τα λόγια του όταν θέλει να αποκαλύψει κάτι.

Σήμερα, μέσα από την εκπομπή Happy Day, o Δήμος Βερύκιος δήλωσε στον τηλεοπτικό αέρα ότι εντόπισε γνωστή Ελληνίδα τηλεπερσόνα να αγοράζει «τσιτάκια», όπως τα χαρακτήρισε, στα Σκόπια και στη συνέχεια έφυγε για διακοπές στο Ντουμπάι. Ο δημοσιογράφος, όμως, δεν έμεινε μόνο σ’ αυτές τις πληροφορίες και συνέχισε λέγοντας:

«Βλέπω μια δικιά μας, του χώρου μας, από τις celebrities, τις τηλεπερσόνες, και πήρε δυο - τρία τσιτάκια. Έφυγε το κορίτσι για Ντουμπάι. Την παρακολουθώ, λοιπόν, από το Instagram. Το τι έχει ανεβάσει; Είναι αυτό που είπε ο Δημητράκης πριν. Στην κρίση ευδοκιμούν μερικά αρχαιότατα επαγγέλματα, οι βίζιτες», είπε με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο και όλοι στην εκπομπή έμειναν κάγκελο!

Δείτε το βίντεο:

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας