Τετάρτη - 26 Απριλίου 2017
16:50

Αθήνα

Friday, 21 April 2017 17:21

Η Kate Middleton, η μητρότητα και η μοναξιά

Η Kate Middleton, η μητρότητα και η μοναξιά

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ ανοίγει την καρδιά της και μιλάει για τα άγχη και την πίεση που νιώθει.

Αίθουσα Σύνταξης

Για το πώς βίωσε τη μητρότητα μίλησε για πρώτη φορά η Kate Middleton περιγράφοντας τα ανάμεικτα συναισθήματα αλλά και τους φόβους που είχε όταν έγινε πρώτη φορά μητέρα.

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ στο πλαίσιο «γαλαζοαίματης» εκστρατείας για την ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης στις προκλήσεις της ψυχικής υγείας άνοιξε την καρδιά της.

«Είναι όμορφο να μιλάμε για τη μητρότητα ως ένα θαυμάσιο πράγμα, αλλά πρέπει επίσης να μιλήσουμε για τα άγχη και τις πιέσεις που έχει. Κανείς δεν μπορεί να σε προετοιμάσει για την μητρότητα, ειδικά την πρώτη φορά και για τα ανάμεικτα συναισθήματα».

Όπως εξήγησε η ίδια, υπήρξαν φορές που ένιωθε μοναξιά και αρκετά απομονωμένη, έχοντας την ανάγκη να μιλήσει σε κάποιον, ενώ, όπως και άλλοι γονείς, αισθανόταν «τον φόβο και την πίεση του να είσαι τέλεια μαμά και να υποκρίνεσαι ότι τα καταφέρνεις τέλεια και απολαμβάνεις την κάθε στιγμή».

 

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας