Σάββατο - 20 Ιανουαρίου 2018

Kim Kardashian και Kanye West ετοιμάζονται να γίνουν γονείς για τρίτη φορά με τη βοήθεια παρένθετης μητέρας

Kim Kardashian και Kanye West ετοιμάζονται να γίνουν γονείς για τρίτη φορά με τη βοήθεια παρένθετης μητέρας

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η οικογένεια των Kanye West και Kim Kardashian φαίνεται πως μεγαλώνει! Το διάσημο ζευγάρι αποφάσισε να φέρει στον κόσμο το τρίτο τους παιδί με τη βοήθεια παρένθετης μητέρας ενώ η απόφαση τους όπως έχουν αφήσει να εννοηθεί, σχετίζεται με θέματα υγείας.

Η 36χρονη Kim Kardashian η οποία έχει αποκτήσει δυο παιδιά με τον rapper Kanye West, έχει μιλήσει ανοιχτά για τους ιατρικούς αγώνες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της με την κόρη τους North “Nori” West, η οποία γεννήθηκε το 2013 και τον γιο τους Saint West, που γεννήθηκε δύο χρόνια αργότερα το 2015. Μάλιστα στην δεύτερη εγκυμοσύνη της ο πλακούντας της Kim Kardashian είχε κολλήσει στην μήτρα της, με αποτέλεσμα να δυσκολευτεί αρκετά στον τοκετό.

Το ζευγάρι είχε συζητήσει πρόσφατα τις προσπάθειες τους για ένα τρίτο παιδί, ενώ η Kim Kardashian αποκάλυψε πως οι γιατροί την προειδοποίησαν σχετικά με τους πιθανούς κινδύνους μίας τρίτης εγκυμοσύνης.

Μάλιστα σε ένα επεισόδιο του "Keeping Up With The Kardashians” τον Απρίλιο η ίδια είχε δηλώσει:
«Νομίζω ότι πάντα ήξερα πως η παρένθετη μητρότητα ήταν μία επιλογή, αλλά δεν θεωρούσα πως ήταν μία ρεαλιστική επιλογή, τώρα νιώθω ότι αυτή είναι η πραγματικότητά μου.»

Τόσο η αδερφή της Kim, Khloe Kardashian, όσο και η φίλη της, Chrissy Teigen, έχουν προσφερθεί για τον ρόλο της παρένθετης μητέρας, αλλά, όπως φαίνεται, το ζευγάρι αποφάσισε να προτιμήσει μία επαγγελματία.

Σύμφωνα με το περιοδικό People, πηγή από το περιβάλλον του ζευγαριού δήλωσε πως έχει ήδη προσληφθεί παρένθετη μητέρα ενώ σύμφωνα με το TMZ.com το ζευγάρι συμφώνησε να πληρώσει στην παρένθετη μητέρα περισσότερα από 113.000 δολάρια για ένα παιδί.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας