Σάββατο - 20 Ιανουαρίου 2018

Νεαρή γυναίκα καθαρίζει το αστέρι του Donald Trump στο Hollywood Walk of Fame δίνοντας το καλό παράδειγμα και σε άλλους!

Νεαρή γυναίκα καθαρίζει το αστέρι του Donald Trump στο Hollywood Walk of Fame δίνοντας το καλό παράδειγμα και σε άλλους!

Τι θα κάνατε αν βλέπατε το αστέρι του Προέδρου Donald Trump στο Hollywood Walk of Fame πλημμυρισμένο με σχέδια γκράφιτι;

Θα προσπερνούσατε; Θα κάνατε και εσείς κάποιο σχέδιο με ένα στυλό ή μήπως θα το καθαρίζατε;

Την απόφαση για το τελευταίο έλαβε μία γυναίκα η οποία και δημοσίευσε σε προσωπικό της λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, φωτογραφίες της όπου φαίνεται να περιποιείται το αστέρι του τωρινού προέδρου των ΗΠΑ, Donald Trump!

Η νεαρή fan στο λογαριασμό της στο Twitter, @makenna_mg, δημοσίευσε αρκετές φωτογραφίες όπου απεικονίζεται η εν λόγω πράξη της σχολιάζοντας: "Σταμάτησα να καθαρίσω το @realDonaldTrump Hollywood Star. Τίποτα άλλο από το σεβασμό προς τον Πρόεδρο μου. #RaisedRight

Stopped to clean @realDonaldTrump Hollywood Star. Nothing but respect for MY President. #RaisedRight

Δεν είναι λίγοι αυτοί που ακολούθησαν το παράδειγμα της αφού όπως φαίνεται η κίνηση της ενέπνευσε πολλούς να κάνουν το ίδιο! Τα αστέρια των David Bowie, Cher, Michael Jackson, Danny Devito, Meryl Streep και άλλων πολλών έλαμψαν χάρη στη φροντίδα των fan τους ενώ οι φωτογραφίες κατακλύζουν η μία μετά την άλλη το διαδίκτυο! 

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας