Σάββατο - 24 Φεβρουαρίου 2018

Νίκη για τον Brad Pitt στην περίπλοκη υπόθεση που λέγεται Brangelina

Νίκη για τον Brad Pitt στην περίπλοκη υπόθεση που λέγεται Brangelina

Σύμφωνα με τα tabloid της Αμερικής.

Ενάμιση χρόνο είναι χωριστά, ένα από τα πιο δυναμικά ζευγάρια του Χόλιγουντ έγραψε τους τίτλους τέλους του αλλά το διαζύγιο είναι μια αρκετά περίπλοκη υπόθεση στην δική τους περίπτωση. Αυτή τη φορά τα δημοσιεύματα που αφορούν στον πολύκροτο χωρισμό τους έχουν να κάνουν με κάποια θετικά νέα. Οι πηγές αναφέρουν πως «Ο Brad και η Angelina είναι πολύ κοντά στο να κάνουν μία πολύ καλή συμφωνία σχετικά με τα παιδιά τους. Είναι σε πολύ καλύτερη κατάσταση μεταξύ τους σε σχέση με τον τελευταίο καιρό και είναι σε θέση να οριστικοποιήσουν τόσο το διαζύγιο, όσο και την κηδεμονία των παιδιών τους περίπου μέχρι τα μέσα του Φεβρουαρίου»

.Μπορεί στις αρχές του διαζυγίου τους να είχαν πολλές διαφορές και εντάσειςμεταξύ τους, όμως φαίνεται πως πλέον αυτά τα έχουν ξεπεράσει ή τουλάχιστον αυτό υποθέτουμε μετά τα τελευταία νέα για το διαζύγιο τους.
Το πρώην ζευγάρι φαίνεται ότι τα βρήκε κάπου στη μέση σχετικά με την κηδεμονία των παιδιών τους. Μιλάμε για μια καθαρή νίκη από την πλευρά του Pitt αφού μέχρι πρότινος η Angelina δεν είχε σκοπό να του επιτρέψει να έχει καμία επαφή με τα παιδιά.

Επιπλέον πληροφορίες του περιοδικού Life&Style αναφέρουν πως είναι πολύ κοντά στο να οριστικοποιήσουν το διαζύγιο τους.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας