Πέμπτη - 22 Φεβρουαρίου 2018

Θυμόμαστε την Marilyn Monroe μέσα από ένα διασκεδαστικό Trivia

Θυμόμαστε την Marilyn Monroe μέσα από ένα διασκεδαστικό Trivia

Η απουσία της αγγίζει τα 55 χρόνια … Η Marilyn Monroe έφυγε σαν σήμερα στις 5 Αυγούστου το 1962 και αν και ήταν μόνο 36 χρονών κατάφερε να κερδίσει την αθανασία...

Ποτέ ένα αστέρι του Hollywood δεν κατάφερε να φτάσει τη λάμψη της γιατί δεν ήταν μόνο μία ηθοποιός. Στο σύντομο χρονικό διάστημα παραμονής της στο προσκήνιο κατάφερε να αφήσει τα σημάδια της στον κινηματογράφο, τη μουσική, τη showbiz και φυσικά το χώρο της μόδας ως μοναδικό fashion icon που μέχρι και σήμερα αποτελεί πηγή έμπνευσης για τις διαφημιστικές καμπάνιες πολλών εταιριών.

Μόλις δύο μήνες μετά τα 36α γενέθλια της, η Marilyn Monroe βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Brentwood στις 5 Αυγούστου 1962. Πολλές οι αναφορές για τις τελευταίες ώρες της ηθοποιού που οδήγησαν στον πρόωρο χαμό της και αν και η αλήθεια μπορεί να μη μαθευτεί ποτέ για τα πραγματικά αίτια του θανάτου της , η κληρονομιά της Marilyn Monroe θα είναι πάντοτε τόσο φωτεινή όσο τα αστέρια.

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας