Πέμπτη - 18 Ιανουαρίου 2018

She’s A Rainbow: Το νέο ψυχεδελικό video clip των Rolling Stones

She’s A Rainbow: Το νέο ψυχεδελικό video clip των Rolling Stones

Το τραγούδι "She’s A Rainbow" μοιάζει με το κρυμμένο στολίδι του album των γερόλυκων , "Their Satanic Majesties Request", το οποίο κυκλοφόρησε το 1967 και φαίνεται πως ήρθε η ώρα να δικαιωθεί αφού δεν έχει παιχτεί ποτέ ζωντανά.

Οι Rolling Stones γιορτάζουν την συμπλήρωση 50 χρόνων από την κυκλοφορία του ψυχεδελικού τους album "Their Satanic Majesties Request" και προχωρούν στην επανέκδοση του σε διπλό βινύλιο και Super Audio CD στις 22 Σεπτεμβρίου. Στο πλαίσιο εορτασμού της επανέκδοσης, οι γερόλυκοι της rock μουσικής έδωσαν στη δημοσιότητα ένα νέο, ψυχεδελικό video clip του "She’s A Rainbow".
Αξίζει να σημειωθεί πως το μουσικό θέμα "She’s A Rainbow" καθώς και το "2000 Light Years From Home" είναι τα μόνα δύο τραγούδια από το μοναδικό αυτό album των Rolling Stones που δεν έχουν παίξει ποτέ ζωντανά. Ενδεχομένως αυτό σύντομα πρόκειται να αλλάξει, αφού ο Mick Jagger και η παρέα του έχουν σχεδιάσει μια ξεχωριστή ευρωπαϊκή περιοδεία, στην οποία υπόσχονται πως θα παίξουν αρκετά σπάνια τραγούδια.


Τα σχέδια όμως του θρυλικού συγκροτήματος δεν περιορίζονται εδώ καθώς όπως αποκάλυψαν πρόσφατα έχουν αρχίσει ήδη να δουλεύουν πάνω σε νέο υλικό. Το περασμένο έτος κυκλοφόρησαν μια συλλογή διασκευών από κλασσικά blues κομμάτια, στην οποία συμμετείχε και ο Eric Clapton. Παράλληλα, ο Mick Jagger ηχογράφησε δυο νέα τραγούδια, εμπνευσμένος από τις πρόσφατες δραματικές πολιτικές εξελίξεις, ως απάντηση στη «σύγχυση και απογοήτευση των εποχών που ζούμε».

Multimedia

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας