Σάββατο - 20 Ιανουαρίου 2018

Μίχαλος προς βουλευτές ομογένειας: Στηρίξτε την Ελλάδα με όλες τις δυνάμεις σας

Μίχαλος προς βουλευτές ομογένειας: Στηρίξτε την Ελλάδα με όλες τις δυνάμεις σας

«Η Ελλάδα αποτελεί μια χώρα με μεγάλες ευκαιρίες για επενδύσεις».

Να συνεχίσουν να στηρίζουν με όλες τους τις δυνάμεις τις προσπάθειες της Ελλάδας για την έξοδο από την κρίση και την επιστροφή στην ανάπτυξη κάλεσε ο πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και του ΕΒΕΑ κ. Κωνσταντίνος Μίχαλος τα μέλη της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού (Πα.Δ.Ε.Ε.), που αποτελείται από εκλεγμένους βουλευτές ελληνικής καταγωγής σε χώρες από όλο τον κόσμο.

Κατά τη διάρκεια δείπνου που παρέθεσε ο κ. Μίχαλος ανέλυσε διεξοδικώς τις προοπτικές που έχει σήμερα η ελληνική οικονομία και ζήτησε τη συμβολή του απόδημου ελληνισμού.

«Γνωρίζω τις προσπάθειες και τις πρωτοβουλίες που ήδη έχετε αναλάβει, για την προώθηση ελληνικών προϊόντων, για την προβολή της χώρας στο διεθνές επενδυτικό κοινό, αλλά και για την ανάδειξη του τουριστικού μας προϊόντος. Και θα ήθελα, με την ευκαιρία αυτή, να σας διαβεβαιώσω ότι τόσο το ΕΒΕΑ όσο και η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος, θα είναι πρόθυμοι αρωγοί και συμπαραστάτες σε κάθε μελλοντική σας δράση» τόνισε ο κ. Μίχαλος.

Όπως επεσήμανε επίσης ο κ. Μίχαλος, «η Ελλάδα αποτελεί μια χώρα με μεγάλες ευκαιρίες για επενδύσεις σε σημαντικούς τομείς της οικονομικής δραστηριότητας, όπως ο τουρισμός, η ενέργεια, η βιομηχανία, ο τομέας των τροφίμων, η παιδεία, η υγεία, ενώ ήδη έχουν αρχίσει να υλοποιούνται σημαντικές μεταρρυθμίσεις που αν συνεχιστούν και ολοκληρωθούν θα διευκολύνουν σημαντικά την επιχειρηματική δραστηριότητα».

Ο πρόεδρος της Πα.Δ.Ε.Ε. κ. Πίτερ Κατσαμπάνης, ανέφερε στον πρόεδρο της ΚΕΕ και του ΕΒΕΑ κ. Κ. Μίχαλο ότι θα συνεχιστεί η προσπάθεια που έχει ξεκινήσει με στόχο τόσο την προώθηση των ελληνικών προϊόντων στο εξωτερικό όσο και για την έλευση επενδυτικών κεφαλαίων στην Ελλάδα και γενικότερα τη βελτίωση της εικόνας της χώρας παγκοσμίως.

 

 

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας