Τρίτη - 20 Φεβρουαρίου 2018
Friday, 28 July 2017 10:50

«Αξιοπρεπείς συνθήκες και αμοιβές για τους εργαζόμενους στον Τουρισμό»

«Αξιοπρεπείς συνθήκες και αμοιβές για τους εργαζόμενους στον Τουρισμό»

Συνάντηση με την Γεννηματά είχε η Ομοσπονδία Ξενοδοχοϋπαλλήλων.

Αίθουσα Σύνταξης

Η «κυβέρνηση έχει εγκαταλείψει στην τύχη τους, τους εργαζόμενους στα ξενοδοχεία της Αττικής που "αλλάζουν" ιδιοκτησία» κατήγγειλε, μετά την συνάντησή της με την Ομοσπονδία Ξενοδοχοϋπαλλήλων η Φώφη Γεννηματά επισημαίνοντας ότι «ο διάλογος και η συνεργασία επιχειρήσεων και εργαζόμενων είναι όρος "κλειδί" για τη θετική πορεία του Τουρισμού».

Η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Επικεφαλής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης τόνισε, στη δήλωσή της, ότι απαραίτητη προυπόθεση είναι «οι νόμοι, οι συμβάσεις και οι συμφωνίες να γίνονται αποδεκτές και να διασφαλίζουν αξιοπρεπείς συνθήκες και αμοιβές για τους εργαζόμενους».

Τέλος, η Φώφη Γεννηματά αναφέρθηκε στο υπουργείο Εργασίας «το οποίο οφείλει», όπως είπε «με λιγότερα λόγια και περισσότερες πράξεις να εγγυηθεί την ασφάλεια των εργαζόμενων».

ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ

Τα Ντοκουμέντα είναι μια δημοσιογραφική ιστοσελίδα ειδήσεων, ερευνών, αποκαλύψεων και απόψεων, με την επιμέλεια του Γιάννη Ντάσκα.

ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Newsletter

Συμπλήρωσε το e-mail σου και θα λαμβάνεις κάθε Πέμπτη το εβδομαδιαίο newsletter του ntokoumenta.gr με όλα τα νέα της Ελλάδας